Tähtivierailu! Hanna Karttusen workshopit 24.2.!

 

Hanna Karttunen 

on yksi tunnetuimpia suomalaisia tanssijoita maailmalla ja hänelle tanssi on elämäntarkoitus, intohimo ja rakkaus! Nyt saamme hänet uudestaan Tampereelle lauantaina 24.2. ja pääsemme nauttimaan maailmanmestarin huikeasta opetuksesta!

Hanna Karttusen vuosien mittainen kova työ ja kunnianhimoinen asenne, nöyryys  ja sydämellisyys on tehnyt hänestä maailmalaajuisen tähden ja korkealle arvostetun henkilön monella tanssin osa-alueella. Erikoislaatuisten kykyjensä johdosta Hanna on saanut monia merkittäviä kansainvälisiä tunnustuksia. Hanna promotoitiin Los Angelesin International American Universityn taiteen kunniatohtoriksi 2019. Hanna on maailmanlaajuisesti arvostettu tanssinopettaja, koreografi, tuomari ja luennoitsija.

Exhibition Showdance

Hanna on kolminkertainen maailmanmestari Exhibition Showdancessa tanssiparinsa Victor de Silvan kanssa. Hanna on tottunut työskentelemään yläilmoissa. Victorin kanssa hän ehti esiintyä kaksitoista vuotta Exhibition-tanssissa, jossa yhdistellään balettia, akrobatiaa ja vaativia nostoja. Ura on vienyt hänet esiintymään lähes viiteenkymmeneen maahan. Näyttäviä Exhibition Dance -esityksiä on vuosien varrella tilattu niin Japanin prinssille kuin Monacon ruhtinaalle.

Latinalaistanssit

Hanna on kilpaillut useita vuosia kilpatanssin maailman huipulla ja ollut mm. MM-kakkonen latinalaistansseissa. Latinalaistanssiparinsa Paul Killickin kanssa he olivat maailman ranking –listan ensimmäisiä kolme vuotta peräjälkeen. Hanna on voittanut lukuisia mestaruuksia myös muiden tanssipariensa kanssa vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa aikana.  

Hanna Karttunen, Doctor of Arts Honoris Causa, born in Oulu Finland. Hanna has spend her entire life in dance. She has lived in USA, Italy, England and South Africa and currently lives in Helsinki. She became multiple world champion in dance and has performed in over 40 countries in International Dance Festivals, theatres, TV- programs and conferences.

As for honorary performances, Hanna has performed for Prince Misaka of Japan, for Prince Albert of Monaco in “World Media Awards”, for diplomats of Asian countries in China. She has supported with her performances charitable events such as Antony Nolan Trust in England, Lusito School for disabled children in South Africa and Casa Estrella Girls Orphanage in Mexico.

Hanna works as a dance teacher and dance master globally. Hanna’s passion is to share experiences trough dance. Her students vary from the beginners to the world’s top dancers. One of the very exciting moments in sharing knowledge of dance for Hanna was to teach Celine Dion lifts in dance. Dance is a way to connect when words have no space. Dance is an eternal fire burning within.


Hannan Workshopit lauantaina 24.2.
Dance Actions Cityllä: 

1. Showdance Workshopaiheena nostot / parinostot & parityöskentely

Sopii monen lajin harrastajille!

Lauantaina  24.2. klo 15.15 – 16.45

2. Latin Solo Workshop

Sopii latinalaistanssien, Latin Style ja Latino Show -lajien harrastajille, pro-am tanssijoille ja kilpatanssijoille! Tällä tunnilla tanssitaan soolona ilman paria.

Lauantaina 24.2. klo 12.15 – 13.15

3. Kilpatanssijoiden Latin Group

Tämä lattariryhmä on tarkoitettu C-A luokan tasoisille kilpatanssijoille. Voi osallistua myös ilman paria. Sopii myös Latino Show ja Latin Style edistyneen tason tanssijoille. 

Lauantaina 24.2. klo 13.30 – 15.00

 

Ilmoittaudu tästä!

 

Workshoppien hinnat:
60 min 20€
90 min 30€

Useammalle workshopille?
Yhteistarjous:
60 + 90 min 45€
90 + 90 min 55€
60 + 90 + 90 min 65€
Nämä hinnat ovat useamman tiivarin yhteistarjous normaalihinnoista, ei muita alennuksia.

Paikka:
Dance Actions City, Sali 1, Pyhäjärvenkatu 1C, 2. kerros