Kesäkuun tanssileirit

Mitäpä olisi kesä ilman tanssia, hauskanpitoa ja ystäviä? Tanssikoulun kesään aloitukseen kuuluu ehdottomasti suositut tanssileirit, jotka järjestämme jälleen kesäkuussa Tampereella ja Ylöjärvellä. Innostavat opettajamme, rento meininki ja uudet tanssikaverit tekevät leiristä varmasti unohtumattoman kokemuksen. Tule mukaan!

3.-7.6.2024

  • Leiri 1: Tampere, 7-13 v. – sekataso
  • Leiri 2: Ylöjärvi, 7-13 v. – sekataso

10.-14.6.2024

  • Leiri 3: Tampere, 7-11 v. – sekataso
  • Leiri 4: Tampere, 12-17 v. – sekataso

 

Tanssileirit järjestetään tanssikoulun tiloissa Tampereella (Pyhäjärvenkatu 1 C). sekä Ylöjärvellä (Elotie 4) Leirin järjestetty ohjelma on joka päivä klo 9-16. Lapsen voi tuoda klo 8 ja haku tanssikoululta viimeistään klo 17. Ohjelmassa on tanssitunteja (esim. showtanssi, hip hop, jazz), pelejä, ulkoilua ja muuta mukavaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet, aikaisempaa tanssitaustaa ei välttämättä tarvita. Leirit ovat myös oiva paikka tutustua eri tanssilajeihin ja eri opettajiin. Tarvittaessa leiriläiset jaetaan ikä- ja tasoryhmiin. Leirin ohjaajina toimivat tanssikoulun koulutetut tanssinopettajat.


 

Leirin hintaan (223€) sisältyy tanssitunnit (4x45min/päivä), leirin muu ohjelma, lounas ja välipala. Leiri on päiväleiri, ei sisällä majoitusta. 

Leirin peruutusehdot:
* Leirin voi perua kuluitta vähintään 14 vuorokautta ennen leirin alkua.
* 8-13 vuorokautta ennen peruutettaessa veloitetaan 20% leirimaksusta.
* Alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua veloitetaan koko leirimaksu.

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto (at) danceactions.fi
Sairastapauksissa tulee toimittaa lääkärintodistus, jolloin maksua ei peritä.

Ilmoittautuminen on auki!

Ilmoittaudu tästä!

ELOKUUSSA

Elokuun alussa järjestetään tanssileirit jatkotasojen tanssijoille sekä kilparyhmäläisille. Lisätietoja tulossa myöhemmin.