Valitse sinulle sopivin

Hinnoittelu

Lukukausimaksumme porrastuvat harjoituskertojen ja tunnin keston mukaan. Mitä enemmän harjoittelet, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Voit myös valita kertatunnin tai 5 kk voimassa olevan 10 x -kortin. Uusille oppilaillemme tarjoamme tutustumiskerran veloituksetta.

Lukukausimaksut syksy 2022

Minuutteja enintään/viikko Hinta
30 min 139 €
45 min 175 €
60 min 209 €
75 min 248 €
90 min 294 €
105 min 329 €
120 min 357 €
135 min 385 €
150 min 415 €
165 min 449 €
180 min 482 €
195 min 514 €
210 min 542 €
225 min 569 €
240 min 596 €
yli 240 min/All Inclusive 698 €

Syyslukukausi kestää 15 viikkoa. All Inclusive -hinnalla tanssit niin paljon kuin haluat kaikilla viikkotunneillamme.

HUOM Aikuinen-lapsi -perhetanssitunnilla on käytössä perhekohtainen lukukausimaksu. Esimerkiksi vanhempi ja kaksi lasta tanssii kyseisellä tunnilla yhdellä lukukausimaksulla. Perhetanssin ilmoittautuminen tulee tehdä aina lapsen nimellä.

Kertamaksut

30 min 45 min 60 min 75 min 90 min
12 € 14 € 18 € 22€ 25 €

10 x -kortti

10 x 60 min -kortti, voimassa 5 kk 159 €
10 x 75 min -kortti, voimassa 5 kk 189 €

* Kuinka voin ostaa kymppikortin? Ilmoittaudu haluamallesi tunnille ja ole tämän jälkeen yhteydessä toimisto@danceactions.fi, jolloin muutamme laskun oikean määräiseksi.
* 10-korttia myydään vain aikuisten tunneille ja kehonhuoltotunneille

Alennukset*

Opiskelija-alennus (opiskelijakortilla)** – 10 %
Perhealennus 10 € / hlö / kokonaishinta


** Opiskelija-alennus: -10 %. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on esittää korkea-asteen opiskelijakortti. Alennusta varten pyydämme esittämään kortin tanssikoulun toimistossa tai lähettämään selkeän kuvan kortista sähköpostilla osoitteeseen toimisto@danceactions.fi.

*** Perhealennus (samassa taloudessa asuvat): 10 € henkilöltä kokonaishinnasta. Rekisteröityessä ilmoita kaikki perheenjäsenet samalla sähköpostiosoitteella.

* Alennuksia voi saada vain yhtä kerrallaan.

HUOM! Aikuinen-lapsi -perhetanssitunnilla on käytössä perhekohtainen lukukausimaksu. Esimerkiksi vanhempi ja kaksi lasta tanssii kyseisellä tunnilla yhdellä lukukausimaksulla. Perhetanssin ilmoittautuminen tulee tehdä aina lapsen nimellä.


Maksutavat

Maksu maksetaan asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä valitsemalla tavalla, joko sähköpostitse (maksuton) tai kirjeitse (+3 €). Laskun voi halutessaan jakaa maksimissaan kolmeen erään. Ensimmäisestä erästä ei peritä laskutuslisää, seuraavien erien laskutuslisä on 5 €/lasku. Valinta erien määrästä tehdään ilmoittautumisen yhteydessä.

Meillä voi maksaa myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä®, Tyky-kuntoseteleillä®, e-Passilla, EazyBreakilla sekä Luottokunnan Virike-seteleillä. Huomaathan, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia.

Uusille oppilaille ilmainen kokeilukerta!

Uudet oppilaat voivat kokeilla yhtä tuntia veloituksetta tutustuakseen lajin sisältöön ja löytääkseen itselleen mieluisimman vaihtoehdon. Harrastuksen jatkuessa tämä kokeilukerta katsotaan ensimmäiseksi oppitunniksi eli lukukausimaksu tai 10 kerran kortti alkaa kyseisestä oppitunnista. Huomioithan ystävällisesti, että etu ei koske erikois- ja tiiviskursseja tai tanssileirejä.

Useampaa tuntia voi kokeilla kertamaksulla, kunhan asiasta on sovittu tanssikoulun toimiston kanssa etukäteen. Ota yhteys: toimisto@danceactions.fi

Poissaolot (koskee lukukausimaksun maksaneita)

Poissaoloja voi halutessaan korvata jollakin toisella tanssikoulumme tunneista, myös etukäteen. Poissaolot on korvattava saman lukukauden aikana. Tanssija sitoutuu ryhmään aina kaudeksi kerrallaan ja lukukausimaksua ei palauteta muutoin kuin loukkaantumisen vuoksi lääkärintodistusta vastaan.

Tanssikoulun säännöt

Ilmoittautuessasi tunneille hyväksyt tanssikoulun säännöt. Tutustu niihin huolellisesti! Niistä löytyy paljon käytännön tietoa tanssitunneista ja koulun käytännöistä. Löydät ne täältä:

DA yleiset säännöt 2022-2023

Intensiivi- ja kilparyhmät

Tanssikoulun intensiivi- ja kilpavalmennusryhmät hinnoitellaan erikseen kullekin lukukaudelle tehdyn opintosuunnitelman mukaan.