Kausi 2019-2020

Intensiivi-

ryhmät

 

Dance Actionsin intensiiviryhmien tavoitteena on keskittyä aktiiviseen tanssin treenaamiseen ja ne antavat mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti tanssin eri osa-alueilla. Tämä on hyvä tanssijan polku, jos haluat tutustua tanssiin laajemmin ja ehkä jopa haaveilet tanssin ammattilaisuudesta tulevaisuudessa. Ryhmäläiset treenaavat ikätasolle sopivasti tanssitekniikkaa, opettelevat määrätietoista harjoittelua ja toistojen merkitystä, kehittävät fyysisiä ominaisuuksia, tutustuvat erilaisiin liikekieliin sekä työstävät esiintymistä ja ilmaisua. Aktiivinen esiintymistoiminta on myös osa intensiiviryhmän opetusta ja ryhmä edustaa tanssikoulua erilaissa yhteyksissä. Tavoitteena on, että ryhmästä muodostuu tiivis ja turvallinen oppimisympäristö, jossa syntyy myös monia ystävyyssuhteita.

Jokainen ryhmään valittu tanssija saa kauden aikana henkilökohtaista palautetta ja oma opettaja auttaa sopivan viikko-ohjelman laadinnassa, niin että oppilas kehittyy juuri hänelle optimaalisella tavalla. Intensiiviryhmillä on ryhmän omat yhteiset harjoitukset vähintään kaksi kertaa viikossa sekä lisäksi oppilas valitsee intensiiviryhmien lukujärjestyksestä vähintään yhden tanssitekniikkatunnin sekä 1-3 valinnaista tunteja. Intensiiviryhmien oppilas voi myös lunastaa itselleen tanssikoulun All Inclusive -kortin alennettuun hintaan, jolloin tarjolla on todella monipuolinen kattaus eri tanssilajeja.

Intensiiviryhmiin haetaan nettihakemuksella. Hakemusten perusteella hakijat voidaan kutsua myös koetanssiin, joka on aivan normaali tanssituntitilaisuus. Hakijalla tulee olla aiempi tanssinharrastustausta. Tärkein kriteeri valituksi tulemiseen on kuitenkin ehdottomasti hakijan motivaatio, sitoutuminen harjoitteluun ja halu kehittyä. Ryhmiin sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

 


Tampere

 

Show-intensiivi juniorit

Juniori intensiivin oppilailla on ryhmän yhteiset treenit kaksi kertaa viikossa. Lisäksi tanssija valitsee vähintään kaksi vapaavalintaista tuntia intensiiviryhmien lukujärjestyksestä. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi, joiden lisäksi tanssija voi omilla valinnoillaan suunnata painopistettä oman kiinnostuksensa mukaan. Intensiiviryhmän tanssijalle sisältyy henkilökohtainen tapaaminen jonkun oman opettajan kanssa kerran kaudessa. Tapaamisessa keskustellaan tuntivalinnoista, tanssijan edistymisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä.

Ryhmän tanssijoilta edellytetään pitkäjänteisyyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 10 vuotta.

Lisätietoa treeniajoista tulossa pian!
 

Show-intensiivi nuoret

Nuorten ryhmällä on yhteiset treenit kaksi kertaa viikossa. Lisäksi tanssija valitsee vähintään kolme vapaavalintaista tuntia intensiiviryhmien lukujärjestyksestä. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi, joiden lisäksi tanssija voi omilla valinnoillaan suunnata painopistettä oman kiinnostuksensa mukaan. Intensiiviryhmän tanssijalle sisältyy henkilökohtainen tapaaminen jonkun oman opettajan kanssa kerran kaudessa. Tapaamisessa keskustellaan tuntivalinnoista, tanssijan edistymisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä.

Ryhmän tanssijoilta edellytetään jo vahvaa aikaisempaa tanssitaustaa, pitkäjänteisyyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 14 vuotta.

Lisätietoja treeniajoista tulossa pian!

 

Street-intensiivi

Katutanssien intensiiviryhmä antaa mahdollisuuden oppia katutanssilajeja ja niiden kulttuuria syvällisemmin. Ryhmä perehtyy eri katutanssityylien perusteisiin, tekniikkaan, esiintymiseen ja freestyleen. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Henna-Riikka Seima ja Oona Maria Orava. Ryhmän tanssijoilta edellytetään aikaisempaa Street-tanssitaustaa.  Intensiiviryhmän tanssijalle sisältyy henkilökohtainen tapaaminen jonkun oman opettajan kanssa kerran kaudessa. Tapaamisessa keskustellaan tuntivalinnoista, tanssijan edistymisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 12 vuotta.

Treenit:

  1. Tiistai 75-90 min Op. Oona Maria Orava
  2. Keskiviikko 60-75 min Op. Sanni Laine
  3. Torstai 75 min Op. Henna-Riikka Seima
  4. Vahva suositus vähintään yhdelle valinnaiselle Street-lisätunnille

 

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Ylöjärvi

DA Spovers

Ylöjärven oma intensiiviryhmä, jonka tavoitteena on antaa lahjakkaille ja motivoituneille tanssijoille mahdollisuus harrastaa tavoitteellisemmin omalla paikkakunnalla. Ryhmän tanssijat sitoutuvat harjoittelemaan vähintään kolme kertaa viikossa ja heiltä edellytetään aikaisempaa tanssiharrastusta. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi. Ryhmä osallistuu myös joihinkin tanssitapahtumiin vuoden aikana sekä edustaa Dance Actions Ylöjärveä erilaisissa esiintymistilaisuuksissa.

Treenit:

  1. Maanantai 75 min Op. Mira Aho
  2. 75 min
  3. Tekniikkatunti 60 min
  4. Vahva suositus vähintään yhdelle valinnaiselle lisätunnille

 

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Kokoa oma intensiivipaketti!

 

Kiinnostaako astetta tavoitteellisempi harrastus, mutta et ole vielä valmis hakemaan intensiivi- tai kisaryhmiin? Monilla paikkakunnilla on myös pari kertaa viikossa kokoontuva perus- ja/tai keskitason ryhmä, jossa pääse kehittymään tanssiopinnoissa nopeammin. Näissä ryhmissä tanssijan toivotaan lisäksi valitsevan vähintään yksi vapaavalintainen tunti lukujärjestyksestä. Myös muista viikkotunneista voi koota itselleen sopivan kokonaisuuden. Mitä useamman kerran viikossa tanssit, sitä nopeampaa on edistyminen! Kysy ihmeessä lisää, neuvomme mielellämme!