Kausi 2021-2022

Intensiivi-, ja muut erikoisryhmät

Dance Actionsin intensiiviryhmien tavoitteena on keskittyä aktiiviseen tanssin treenaamiseen ja ne antavat mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti tanssin eri osa-alueilla. Tämä on hyvä tanssijan polku, jos haluat tutustua tanssiin laajemmin ja ehkä jopa haaveilet tanssin ammattilaisuudesta tulevaisuudessa.

Mitä kaikkea intensiiviryhmässä treenaaminen pitää sisällään?

Ryhmäläiset treenaavat ikätasolle sopivasti tanssitekniikkaa, opettelevat määrätietoista harjoittelua ja toistojen merkitystä, kehittävät fyysisiä ominaisuuksia, tutustuvat erilaisiin liikekieliin sekä työstävät esiintymistä ja ilmaisua. Esiintymistoiminta on myös osa intensiiviryhmän opetusta ja ryhmä edustaa tanssikoulua erilaissa yhteyksissä. Tavoitteena on, että ryhmästä muodostuu tiivis ja turvallinen oppimisympäristö, jossa syntyy myös monia ystävyyssuhteita.

Henkilökohtainen palaute ja ohjaus

Jokainen ryhmään valittu tanssija saa kauden aikana henkilökohtaista palautetta. Oma opettaja auttaa sopivan viikko-ohjelman laadinnassa, niin että oppilas kehittyy juuri hänelle optimaalisella tavalla.

Kehitystä tukevat treenit ja treenimäärä

Intensiiviryhmillä on ryhmän omat yhteiset harjoitukset vähintään kaksi kertaa viikossa sekä lisäksi oppilas valitsee intensiiviryhmien lukujärjestyksestä vähintään yhden tanssitekniikkatunnin sekä 1-3 valinnaista tunteja.

All Inclusive -kortilla monipuolisuutta treeniin

Intensiiviryhmien oppilas voi myös lunastaa itselleen tanssikoulun All Inclusive -kortin alennettuun hintaan, jolloin tarjolla on todella monipuolinen kattaus eri tanssilajeja.

Intensiiviryhmään hakeminen

Intensiiviryhmiin haetaan nettihakemuksella. Hakemusten perusteella hakijat voidaan kutsua myös koetanssiin, joka on aivan normaali tanssituntitilaisuus. Hakijalla tulee olla aiempi tanssinharrastustausta. Tärkein kriteeri valituksi tulemiseen on kuitenkin ehdottomasti hakijan motivaatio, sitoutuminen harjoitteluun ja halu kehittyä. Ryhmiin sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.


Tampere

Show – intensiivi nuoret

Tampereen show-intensiivin oppilailla on ryhmän yhteiset treenit kaksi kertaa viikossa. Lisäksi tanssija valitsee vähintään kaksi vapaavalintaista tuntia tanssikoulun lukujärjestyksestä. Toisen näistä tunneista tulee olla tanssitekniikkatunti (Baletti tai Jumps & Turns) Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi, joiden lisäksi tanssija voi omilla valinnoillaan suunnata painopistettä oman kiinnostuksensa mukaan. Tanssijalle sisältyy henkilökohtainen tapaaminen jonkun oman opettajan kanssa kerran kaudessa. Tapaamisessa keskustellaan tuntivalinnoista, tanssijan edistymisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Tapaaminen voi olla ryhmän vastuuopettajan tai jonkun muun itselle läheisen tanssikoulun opettajan kanssa.

Ryhmän tanssijoilta edellytetään pitkäjänteisyyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 12 vuotta.

Treenit:

  1. Maanantai klo 19.45-21. Op. Nea Eklund
  2. Tiistai klo 16.30 – 17.45 Op. Sanna-Mari Karinki
  3. Valinnainen tanssitekniikkatunti
  4. Valinnainen tanssitunti

Valinnaiset tunnit valitaan tanssikoulun lukujärjestyksestä. Yhden valinnaisen tunnin voi korvata myös isolla kisaryhmällä.

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Ylöjärven erikoisryhmä

DA Spovers

Ylöjärven oma intensiivi- ja edustusryhmä, jonka tavoitteena on antaa lahjakkaille ja motivoituneille tanssijoille mahdollisuus harrastaa tavoitteellisemmin omalla paikkakunnalla. Ryhmän tanssijat sitoutuvat harjoittelemaan vähintään kolme kertaa viikossa ja heiltä edellytetään aikaisempaa tanssiharrastusta. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi.  DA Spovers osallistuu myös joihinkin tanssitapahtumiin vuoden aikana sekä edustaa Dance Actions Ylöjärveä erilaisissa esiintymistilaisuuksissa.

Treenit:

  1. Maanantai klo 19.00 – 20.15  Op. Mira Aho
  2. Lauantai klo 11.45 – 13.00 Op. Nea Eklund
  3. Valinnainen tekniikkatunti
  4. Vahva suositus vähintään yhdelle valinnaiselle lisätunnille

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Kokoa oma intensiivipaketti!

Kiinnostaako astetta tavoitteellisempi harrastus, mutta et ole vielä valmis hakemaan intensiivi- tai kisaryhmiin? Monilla paikkakunnilla on myös pari kertaa viikossa kokoontuva perus- ja/tai jatkotason ryhmä, jossa pääse kehittymään tanssiopinnoissa nopeammin. Näissä ryhmissä tanssijan toivotaan lisäksi valitsevan vähintään yksi vapaavalintainen tunti lukujärjestyksestä. Myös muista viikkotunneista voi koota itselleen sopivan kokonaisuuden. Mitä useamman kerran viikossa tanssit, sitä nopeampaa on edistyminen! Kysy ihmeessä lisää, neuvomme mielellämme!