Kausi 2024-2025

Intensiivi-
ryhmät

Dance Actionsin intensiiviryhmien tavoitteena on keskittyä aktiiviseen tanssin treenaamiseen ja ne antavat mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti tanssin eri osa-alueilla. Tämä on hyvä tanssijan polku, jos haluat tutustua tanssiin laajemmin ja ehkä jopa haaveilet tanssin ammattilaisuudesta tulevaisuudessa.

Mitä kaikkea intensiiviryhmässä treenaaminen pitää sisällään?

Ryhmäläiset treenaavat ikätasolle sopivasti tanssitekniikkaa, opettelevat määrätietoista harjoittelua ja toistojen merkitystä, kehittävät fyysisiä ominaisuuksia, tutustuvat erilaisiin liikekieliin sekä työstävät esiintymistä ja ilmaisua. Esiintymistoiminta on myös osa intensiiviryhmän opetusta ja ryhmä edustaa tanssikoulua erilaissa yhteyksissä. Tavoitteena on, että ryhmästä muodostuu tiivis ja turvallinen oppimisympäristö, jossa syntyy myös monia ystävyyssuhteita.

Henkilökohtainen palaute ja ohjaus

Intensiiviryhmän toiminnassa kiinnitetään erityisesti huomiota siihen, että jokainen ryhmään valittu tanssija saa kauden aikana tanssitunneilla mahdollisimman paljon henkilökohtaista palautetta. Oma opettaja auttaa sopivan viikko-ohjelman laadinnassa, niin että oppilas kehittyy juuri hänelle optimaalisella tavalla.

Kehitystä tukevat treenit ja treenimäärä

Intensiiviryhmillä on ryhmän omat yhteiset harjoitukset vähintään kaksi kertaa viikossa sekä lisäksi oppilas valitsee intensiiviryhmien lukujärjestyksestä vähintään yhden tanssitekniikkatunnin sekä 1-3 valinnaista tunteja.

All Inclusive -kortilla monipuolisuutta treeniin

Intensiiviryhmien oppilas voi myös lunastaa itselleen tanssikoulun All Inclusive -kortin alennettuun hintaan, jolloin tarjolla on todella monipuolinen kattaus eri tanssilajeja.

Intensiiviryhmään hakeminen

Intensiiviryhmiin haetaan nettihakemuksella. Hakemusten perusteella hakijat voidaan kutsua myös koetanssiin, joka on aivan normaali tanssituntitilaisuus. Hakijalla tulee olla aiempi tanssinharrastustausta tai vaihtoehtoisesti todella vahva tausta esim. rytmisestä kilpavoimistelusta tai muusta vastaavasta lajista. Tärkein kriteeri valituksi tulemiseen on kuitenkin ehdottomasti hakijan motivaatio, sitoutuminen harjoitteluun ja halu kehittyä. Ryhmiin sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.


Tampere

Show – intensiivi nuoret

Tampereen show-intensiivin oppilailla on ryhmän yhteiset treenit kaksi kertaa viikossa. Lisäksi tanssija valitsee vähintään kaksi vapaavalintaista tuntia tanssikoulun lukujärjestyksestä. Toisen näistä tunneista tulee olla tanssitekniikkatunti. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi, joiden lisäksi tanssija voi omilla valinnoillaan suunnata painopistettä oman kiinnostuksensa mukaan.

Ryhmän tanssijoilta edellytetään pitkäjänteisyyttä, sitoutumista harjoitteluun ja hyvää keskittymiskykyä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 12 vuotta.

ALUSTAVA treenisuunnitelma

  1. Maanantai klo 17.30 – 18.45 Op. Nea Eklund
  2. Keskiviikko klo 19.15 – 20.30 Op. Jutta Kaikkonen
  3. Valinnainen tanssitekniikkatunti
  4. Valinnainen tanssitunti
  5. Vahva suositus useammalle viikkotunnille

Valinnaiset tunnit valitaan tanssikoulun lukujärjestyksestä. Yhden valinnaisen tunnin voi korvata myös isolla kisaryhmällä.

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Ylöjärven intensiivi- ja edustusryhmä DAY Team

Ylöjärven tanssistudion oma intensiivi- ja edustusryhmä, jonka tavoitteena on antaa lahjakkaille ja motivoituneille tanssijoille mahdollisuus harrastaa tavoitteellisemmin omalla paikkakunnalla. Ryhmän tanssijat sitoutuvat harjoittelemaan vähintään kolme kertaa viikossa ja heiltä edellytetään aikaisempaa tanssiharrastusta. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi ja vastuuopettajina toimivat Mira Aho ja Iisa Saarenpää.  Ryhmä osallistuu myös joihinkin tanssitapahtumiin vuoden aikana sekä edustaa Dance Actions Ylöjärveä erilaisissa esiintymistilaisuuksissa.

ALUSTAVA treenisuunnitelma:

  1. Maanantai klo 19.00 – 20.15  Op. Mira Aho
  2. Torstai klo 18.30 – 19.45 Op. Iisa Saarenpää
  3. Valinnainen tekniikkatunti (ensisijainen suositus tiistai klo 19.30-20.30, Op. Juuli Mäkelä)
  4. Vahva suositus vähintään yhdelle valinnaiselle lisätunnille. (Ensisijainen suositus: Tanssijan Voima & Venyvyys torstai klo 19.45-20.45 Op. Iisa Saarenpää)

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Kokoa oma intensiivipaketti!

Kiinnostaako astetta tavoitteellisempi harrastus, mutta et ole vielä valmis hakemaan intensiivi- tai kisaryhmiin? Monilla paikkakunnilla on myös pari kertaa viikossa kokoontuva perus- ja/tai jatkotason ryhmä, jossa pääse kehittymään tanssiopinnoissa nopeammin. Näissä ryhmissä tanssijan toivotaan lisäksi valitsevan vähintään yksi vapaavalintainen tunti lukujärjestyksestä. Myös muista viikkotunneista voi koota itselleen sopivan kokonaisuuden. Mitä useamman kerran viikossa tanssit, sitä nopeampaa on edistyminen! Kysy ihmeessä lisää, neuvomme mielellämme!