Kausi 2019-2020

Intensiivi-

ryhmät

 

Dance Actionsin intensiiviryhmien tavoitteena on keskittyä aktiiviseen tanssin treenaamiseen ja ne antavat mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti tanssin eri osa-alueilla. Tämä on hyvä tanssijan polku, jos haluat tutustua tanssiin laajemmin ja ehkä jopa haaveilet tanssin ammattilaisuudesta tulevaisuudessa.
 

Mitä kaikkea intensiiviryhmässä treenaaminen pitää sisällään?

Ryhmäläiset treenaavat ikätasolle sopivasti tanssitekniikkaa, opettelevat määrätietoista harjoittelua ja toistojen merkitystä, kehittävät fyysisiä ominaisuuksia, tutustuvat erilaisiin liikekieliin sekä työstävät esiintymistä ja ilmaisua. Aktiivinen esiintymistoiminta on myös osa intensiiviryhmän opetusta ja ryhmä edustaa tanssikoulua erilaissa yhteyksissä. Tavoitteena on, että ryhmästä muodostuu tiivis ja turvallinen oppimisympäristö, jossa syntyy myös monia ystävyyssuhteita.
 

Henkilökohtainen palaute ja ohjaus

Jokainen ryhmään valittu tanssija saa kauden aikana henkilökohtaista palautetta. Oma opettaja auttaa sopivan viikko-ohjelman laadinnassa, niin että oppilas kehittyy juuri hänelle optimaalisella tavalla.
 

Kehitystä tukevat treenit ja treenimäärä

Intensiiviryhmillä on ryhmän omat yhteiset harjoitukset vähintään kaksi kertaa viikossa sekä lisäksi oppilas valitsee intensiiviryhmien lukujärjestyksestä vähintään yhden tanssitekniikkatunnin sekä 1-3 valinnaista tunteja. Katso tästä Intensiiviryhmien aikataulut.
 

All Inclusive -kortilla monipuolisuutta treeniin

Intensiiviryhmien oppilas voi myös lunastaa itselleen tanssikoulun All Inclusive -kortin alennettuun hintaan, jolloin tarjolla on todella monipuolinen kattaus eri tanssilajeja.
 

Intensiiviryhmään hakeminen

Intensiiviryhmiin haetaan nettihakemuksella. Hakemusten perusteella hakijat voidaan kutsua myös koetanssiin, joka on aivan normaali tanssituntitilaisuus. Hakijalla tulee olla aiempi tanssinharrastustausta. Tärkein kriteeri valituksi tulemiseen on kuitenkin ehdottomasti hakijan motivaatio, sitoutuminen harjoitteluun ja halu kehittyä. Ryhmiin sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

 


Tampere

 

Show-intensiivi juniorit

Juniori intensiivin oppilailla on ryhmän yhteiset treenit kaksi kertaa viikossa. Lisäksi tanssija valitsee vähintään kaksi vapaavalintaista tuntia intensiiviryhmien lukujärjestyksestä. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi, joiden lisäksi tanssija voi omilla valinnoillaan suunnata painopistettä oman kiinnostuksensa mukaan. Junioreiden ryhmän vastaavina opettajina toimivat Jenna Kuivamäki ja Niina Rajaniemi. Tanssijalle sisältyy henkilökohtainen tapaaminen jonkun oman opettajan kanssa kerran kaudessa. Tapaamisessa keskustellaan tuntivalinnoista, tanssijan edistymisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Tapaaminen voi olla ryhmän vastuuopettajan tai jonkun muun itselle läheisen tanssikoulun opettajan kanssa.

Ryhmän tanssijoilta edellytetään pitkäjänteisyyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 10 vuotta.

Treenit:

 1. Keskiviikko klo 17.45 – 19  Op. Jenna Kuivamäki
 2. Torstai klo 16.45 – 18 Op. Niina Rajaniemi
 3. Valinnainen tanssitekniikkatunti
 4. Valinnainen tanssitunti

Valinnaiset tunnit valitaan intensiiviryhmien lukujärjestyksestä. Yhden valinnaisen tunnin voi korvata myös isolla kisaryhmällä.

 

Hae mukaan intensiiviryhmään!

 

Show-intensiivi nuoret

Nuorten ryhmällä on yhteiset treenit kaksi kertaa viikossa. Lisäksi tanssija valitsee vähintään kolme vapaavalintaista tuntia intensiiviryhmien lukujärjestyksestä. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi, joiden lisäksi tanssija voi omilla valinnoillaan suunnata painopistettä oman kiinnostuksensa mukaan. Nuorten ryhmän vastaavina opettajina toimivat Sini Muranen ja Sanna-Mari Karinki. Intensiiviryhmän tanssijalle sisältyy henkilökohtainen tapaaminen jonkun oman opettajan kanssa kerran kaudessa. Tapaamisessa keskustellaan tuntivalinnoista, tanssijan edistymisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Tapaaminen voi olla ryhmän vastuuopettajan tai jonkun muun itselle läheisen tanssikoulun opettajan kanssa.

Ryhmän tanssijoilta edellytetään jo vahvaa aikaisempaa tanssitaustaa, pitkäjänteisyyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 14 vuotta.

Treenit:

 1. Maanantai 18.45 – 20 Op. Sanna-Mari Karinki
 2. Lauantai klo 13.30 – 14.45 Op. Sini Muranen
 3. Valinnainen tanssitekniikkatunti
 4. Valinnainen tanssitunti
 5. Valinnainen tanssitunti

Valinnaiset tunnit valitaan intensiiviryhmien lukujärjestyksestä. Yhden valinnaisen tunnin voi korvata myös isolla kisaryhmällä.

Hae mukaan intensiiviryhmään!

Street-intensiivi

Katutanssien intensiiviryhmä antaa mahdollisuuden oppia katutanssilajeja ja niiden kulttuuria syvällisemmin. Ryhmä perehtyy eri katutanssityylien perusteisiin, tekniikkaan, esiintymiseen ja freestyleen. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Henna-Riikka ”Henkka” Seima ja Oona Maria Orava. Ryhmän tanssijoilta edellytetään aikaisempaa Street-tanssitaustaa.  Intensiiviryhmän tanssijalle sisältyy henkilökohtainen tapaaminen jonkun oman opettajan kanssa kerran kaudessa. Tapaamisessa keskustellaan tuntivalinnoista, tanssijan edistymisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Minimi-ikäsuositus ryhmään on 12 vuotta.

Treenit:

 1. Tiistaisin koreografiapainotteinen tanssitunti klo 19.15 – 20.30 Op. Oona Maria Orava
 2. Keskiviikko klo 19.00 – 20.15 Op. Sanni Laine. Tämän tunnin painotus on eri Street-lajeihin tutustumisessa ja oman persoonallisen liikekielen monipuolistamisessa. Vuoden aikana pidetään jaksot eri katutanssilajeista, mm. Locking, Popping, House.
 3. Torstaisin tekniikkapainotteinen hip hop tunti klo 16-17.15 Op. Henna-Riikka Seima
 4. Vahva suositus vähintään yhdelle valinnaiselle Street-lisätunnille

 

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Ylöjärvi

DA Spovers

Ylöjärven oma intensiiviryhmä, jonka tavoitteena on antaa lahjakkaille ja motivoituneille tanssijoille mahdollisuus harrastaa tavoitteellisemmin omalla paikkakunnalla. Ryhmän tanssijat sitoutuvat harjoittelemaan vähintään kolme kertaa viikossa ja heiltä edellytetään aikaisempaa tanssiharrastusta. Ryhmän päätanssilajit ovat show- jazz ja nykytanssi. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Mira Aho ja Sini Muranen. DA Spovers osallistuu myös joihinkin tanssitapahtumiin vuoden aikana sekä edustaa Dance Actions Ylöjärveä erilaisissa esiintymistilaisuuksissa.

Treenit:

 1. Maanantai klo 19.00 – 20.15 Op. Mira Aho
 2. Lauantai klo 11.15 – 12.30 Op. Sini Muranen
 3. Tekniikkatunti tiistai klo 16.15 – 17.15 Op. Jenna Kuivamäki tai keskiviikko klo 18.30 – 19.30 Op. Emmi Kallioniemi
 4. Vahva suositus vähintään yhdelle valinnaiselle lisätunnille

 

Hae mukaan intensiiviryhmään!


Kokoa oma intensiivipaketti!

 

Kiinnostaako astetta tavoitteellisempi harrastus, mutta et ole vielä valmis hakemaan intensiivi- tai kisaryhmiin? Monilla paikkakunnilla on myös pari kertaa viikossa kokoontuva perus- ja/tai keskitason ryhmä, jossa pääse kehittymään tanssiopinnoissa nopeammin. Näissä ryhmissä tanssijan toivotaan lisäksi valitsevan vähintään yksi vapaavalintainen tunti lukujärjestyksestä. Myös muista viikkotunneista voi koota itselleen sopivan kokonaisuuden. Mitä useamman kerran viikossa tanssit, sitä nopeampaa on edistyminen! Kysy ihmeessä lisää, neuvomme mielellämme!