Tanssikoulu Dance Actionsin yleiset säännöt 2019-2020

 

1. Ilmoittautuminen

Tanssikoulu Dance Actionsin tunneille ilmoittaudutaan Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmän (https://danceactions.hobiver.com/ilmo) kautta ennen tunnin alkua. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Ilmoittautuessa kysytään myös laskutustiedot.

Ilmoittautuminen on sitova ja on voimassa yhden kauden ajan. Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

1.1 Ilmoittautumisen lisäohjeet perheille

Jos perheestäsi useammalla on tarve ilmoittautua, ilmoita ensin yksi jäsen. Tämän jälkeen kirjaudu uudelleen sisään aluksi luomillasi tunnuksilla ja ilmoittaudu toisen henkilön tiedoilla. Jatkossa koko perheen käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite ja salasana. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden sähköpostiisi ilmoittautumissivulta.


2. Maksut

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja se tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksut veloitetaan kausittain. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Maksu kohdistuu oikealle laskulle viitenumeroa käytettäessä. Jos sähköpostilla tai postilla tullut lasku katoaa, löydät lähetetyn laskun ilmoittautumisjärjestelmästä.

Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu, on tanssikoululla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen.


3. Maksutavat

Tanssikoulu lähetettää sinulle laskun ilmoittautuessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos taas olet valinnut laskun toimitustavaksi kirjeen, on laskutuslisä 3 €.

Lukukausimaksun voi maksaa kulttuuri- tai liikuntaseteleillä ennen laskun erääntymistä tanssikoulun toimistoon tai antamalla setelit opettajallesi. Huomaathan, että liikuntasatelit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa esim. oman lapsen tanssitunteja.


4. Alennukset

Perhealennukset: 10 € perhealennus SAMASSA TALOUDESSA ASUVILLE lasketaan jokaisesta koko kauden maksusta. HUOM! Laskutettuihin oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen perhealennusmuutoksia, joten ilmoitathan kaikki perheenjäsenet samalla kertaa.

Opiskelija-alennus: 10 % koko kauden maksusta. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on esittää voimassaoleva korkea-asteen opiskelijakortti. Esitä kortti tanssikoulun toimistossa tai lähetä selkeä kuva kortista sähköpostilla osoitteeseen laskutus@danceactions.fi.

Alennuksia voi saada vain yhtä kerrallaan. Alennukset eivät koske kauden ulkopuolisia tunteja, joita ovat mm. tiivis-/lyhytkurssit, erikoiskampanjat ja leirit.


5. Kokeilukerta

Uudet asiakkaat voivat kokeilla yhtä tuntia veloituksetta. Jos asiakas jatkaa tunneilla, kokeilukerta katsotaan ensimmäiseksi tanssitunniksi. Tällöin lukukausimaksu tai 10-kerran kortti alkaa kyseisestä tanssitunnista.

Jos asiakas päättää lopettaa kokeilukerran jälkeen, tulee hänen noudattaa Ilmoittautumisen perumisen sääntöjä (kohta 6).


6. Ilmoittautumisen peruminen

Asiakas sitoutuu tanssiryhmään aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan ja lasku tulee maksaa ellei osallistumista peruta määräajassa. Ilmoitus lopettamisesta tehdään KIRJALLISESTI sähköpostiosoitteeseen laskutus@danceactions.fi. Peruutukseen vastataan vastausviestillä, jossa peruutus vahvistetaan käsitellyksi. Vasta tällöin peruutus astuu voimaan. Ilmoittautumista ei voi perua jättäytymällä pois tunneilta tai suullisesti opettajalle ilmoittamalla.

Asiakkaan tulee peruuttaa osallistumisensa viikon sisään tunnilla aloittamisesta, jolloin ensimmäinen tunti katsotaan ilmaiseksi kokeilukerraksi. Jatkaessaan asiakas on velvollinen suorittamaan yksittäistuntimaksut kaikista tunneista, joille hän on osallistunut. Kesken kauden lopettaneen asiakkaan kausimaksua ei palauteta.

Peruutusoikeus ei koske tanssileirejä, tiivis- tai lyhytkursseja.


7. Poissaolot, sairastuminen ja korvauskäytäntö

Tilapäisiä poissaoloja voi korvata osallistumalla toiselle vastaavan tai alemman tason tunnille. Tunnin on oltava saman pituinen tai lyhyempi. Poissaolotunnin korvausoikeus on voimassa saman kauden aikana kuin poissaolo on ollut. Tanssikoulu ei korvaa rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä kauden aikana.

Asiakas voi hakea kausimaksun palautusta pitkäaikaisen sairastapauksen tai loukkaantumisen ajalta. Toimita lääkärintodistus tanssikoulun toimistoon viipymättä sairasloman alkaessa. Pitkäaikainen poissaolo on yli 4 viikkoa.


8. Tiedotus

Tanssikoulun toiminnasta tiedottamisen pääkanava on sähköposti. Tiedotamiseen käytetään myös verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja tanssikoulun ilmoitustauluja.

Asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmässä ovat ajan tasalla ja sähköpostiosoite on säännöllisesti käytössä. Mikäli annetut yhteystiedot ovat väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisista tiedoista.


9. Vakuutukset

Tanssikoululla on vastuuvakuutus ja opettajan vastuu asiakkaasta kattaa ainoastaan tanssitunnin ajan. Vastuuvakuutus ei korvaa liukastumisia, venähdyksiä, revähdyksiä tmv. Suosittelemme asiakkaille omaa henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.


10. Muuta

  • Tanssikoululla on oikeus tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin.
  • Tanssikoulun tunneilla valmistetut esitykset ja koreografiat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Niitä ei saa esittää eikä julkaista ilman tanssikoulun ja kyseessä olevan koreografin lupaa.
  • Tanssikoululla on oikeus käyttää kevät- ja joulunäytöksissä oppilaista otettuja kuvia tanssikoulun verkko, Facebook- ja Instagram-sivuilla sekä markkinoinnissa.
  • Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.