Tanssikoulu Dance Actions yleiset säännöt ja ehdot – kausi 2024-2025

 

1. Ilmoittautuminen

Tanssikoulu Dance Actionsin tunneille ilmoittaudutaan Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmän (https://danceactions.hobiver.com/ilmo) kautta ennen tunnin alkua. Ilmoittautuessasi hyväksyt tanssikoulun säännöt. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Ilmoittautuessa kysytään myös laskutustiedot. 

Ilmoittautuminen on sitova ja on voimassa yhden kauden ajan. Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden. 

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

1.1 Ilmoittautumisen lisäohjeet perheille

Jos perheestäsi useammalla on tarve ilmoittautua, ilmoita ensin yksi tanssija. Tämän jälkeen kirjaudu uudelleen sisään aluksi luomillasi tunnuksilla ja ilmoittaudu toisen henkilön tiedoilla. Jatkossa koko perheen käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite ja salasana. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden sähköpostiisi ilmoittautumissivulta.


2. Maksut

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja se tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksut veloitetaan kausittain. Jokaisesta maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko.  Maksu kohdistuu oikealle laskulle ainoastaan viitenumeroa käytettäessä. Viitenumero vaihtuu jokaisessa laskussa ja maksumuistutuksessa myös tilinumero.  Jos sähköpostilla tai postilla tullut lasku katoaa, löydät lähetetyn laskun ilmoittautumisjärjestelmästä. 

Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu, on tanssikoululla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen 


3. Maksutavat

Tanssikoulu lähettää sinulle laskun ilmoittautuessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos taas olet valinnut laskun toimitustavaksi kirjeen, on laskutuslisä 3 €. Laskun voi halutessaan jakaa maksimissaan kolmeen erään. Ensimmäisestä erästä ei peritä laskutuslisää, seuraavien erien laskutuslisä on 5 €/lasku. Valinta erien määrästä tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. 

Lukukausimaksun voi maksaa kokonaan tai osittain seuraavilla liikuntaeduilla: SmartumPay, e-Passi, EazyBreak sekä Edenred. Tanssikoulu ei vastaanota enää paperisia liikuntaseteleitä/etuja. Huomaathan, että liikuntasetelit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa esim. oman lapsen tanssitunteja. 


4. Alennukset

Perhealennukset:
10 € perhealennus SAMASSA TALOUDESSA ASUVILLE lasketaan jokaisesta koko kauden maksusta. HUOM! Laskutettuihin oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen perhealennusmuutoksia, joten ilmoitathan kaikki perheenjäsenet samalla kertaa.

Opiskelija-alennus:
10 % koko kauden maksusta. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on esittää voimassaoleva korkea-asteen opiskelijakortti. Esitä kortti tanssikoulun toimistossa tai lähetä selkeä kuva kortista sähköpostilla osoitteeseen toimisto@danceactions.fi.

Alennuksia voi saada vain yhtä kerrallaan. Alennukset eivät koske kauden ulkopuolisia tunteja, joita ovat mm. tiivis-/lyhytkurssit, erikoiskampanjat ja leirit.


5. Kokeilukerta

Uudet asiakkaat voivat kokeilla yhtä tuntia veloituksetta. Kokeilukerraksi määritellään ilmoittautumista seuraava tanssitunti. Jos et pääse kokeilemaan ilmoittautumista seuraavaa tanssituntia, ole yhteydessä tanssikoulun toimistoon. Jos asiakas jatkaa tunneilla, kokeilukerta katsotaan ensimmäiseksi tanssitunniksi. Tällöin lukukausimaksu tai 10-kerran kortti alkaa kyseisestä tanssitunnista.

Jos asiakas päättää lopettaa kokeilukerran jälkeen, tulee hänen noudattaa Ilmoittautumisen perumisen sääntöjä (kohta 6).

Mikäli haluat kokeilla tuntia useamman kuin yhden kerran, on tämä mahdollista suorittamalla hinnaston mukainen kertamaksu jokaisesta kokeilutunnista. Tästä tulee sopia erikseen ja ehdottomasti ETUKÄTEEN toimiston kanssa. Kertamaksu hyvitetään kausimaksusta, mikäli asiakas jatkaa jollakin kurssilla koko kauden. 


6. Ilmoittautumisen peruminen

Asiakas sitoutuu tanssiryhmään aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan ja lasku tulee maksaa, ellei osallistumista peruta määräajassa. Ilmoitus lopettamisesta tehdään KIRJALLISESTI sähköpostiosoitteeseen toimisto@danceactions.fi. Peruutukseen vastataan vastausviestillä, jossa peruutus vahvistetaan käsitellyksi. Vasta tällöin peruutus astuu voimaan. Ilmoittautumista ei voi perua puhelimitse, jättäytymällä pois tunneilta tai opettajalle ilmoittamalla. 

Asiakkaan tulee peruuttaa osallistumisensa viikon sisään ensimmäisestä mahdollisesta ilmoittautumisen jälkeisestä tunnista, jolloin ensimmäinen tunti katsotaan ilmaiseksi kokeilukerraksi. Jatkaessaan tanssitunneilla, tulee koko kauden kausimaksu suorittaa. Kesken kauden lopettaneen asiakkaan kausimaksua ei palauteta. 

Peruutusoikeus ei koske tanssileirejä, tiivis- tai lyhytkursseja eikä kilpa- ja intensiiviryhmiä. 


7. Poissaolot, sairastuminen ja korvauskäytäntö

Tilapäisiä poissaoloja voi korvata osallistumalla toiselle vastaavan tai alemman tason tunnille. Tunnin on oltava saman pituinen tai lyhyempi. Poissaolotunnin korvausoikeus on voimassa saman kauden aikana kuin poissaolo on ollut. Tanssikoulu ei korvaa rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä kauden aikana. 

Asiakas voi hakea kausimaksun palautusta pitkäaikaisen sairastapauksen tai loukkaantumisen ajalta. Toimita lääkärintodistus tanssikoulun toimistoon viipymättä sairasloman alkaessa. Pitkäaikainen poissaolo on yli 4 viikkoa. 

Tanssikoulu voi perua tanssitunnin yhden kerran lukukaudessa per ryhmä ilman korvausvelvoitetta ns. Force Majeure -tilanteessa, esimerkiksi opettajan sairastuessa äkillisesti. Tällaisessa tapauksessa oppilas voi korvata tunnin vapaasti kauden aikana jollain muulla samanpituisella tunnilla. 

Tanssikoulu pidättää oikeuden lähiopetuksen korvaamiseen etäopetuksella ja/tai lähiopetuksen siirtämisellä myöhempään ajankohtaan, mikäli toimintaa ei ole mahdollista jatkaa meistä riippumattomista syistä (esimerkiksi viranomaisten suositukset/määräykset, virus, pandemia, force majeure, tilojen tuhoutuminen). Tällaisessa tilanteessa tanssikoulu ei ole velvollinen korvaamaan rahallisesti peruuntuvia tai siirtyviä lähiopetustunteja.  

Tanssikoululla on oikeus keskeyttää oppilaan tunnit, mikäli hän häiritsee toistuvasti muiden oppilaiden työskentelyä. Tällöin oppilas maksaa kausimaksun keskeytykseen asti.  

Tanssikoululla on oikeus tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin. Kausimaksua ei palauteta, vaikka opettaja vaihtuisi kesken kauden.  


8. Tiedotus

Tanssikoulun toiminnasta tiedottamisen pääkanava on sähköposti. Tiedottamiseen käytetään myös verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja tanssikoulun ilmoitustauluja.

Asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmässä ovat ajan tasalla ja sähköpostiosoite on säännöllisesti käytössä. Mikäli annetut yhteystiedot ovat väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisista tiedoista eikä niistä aiheutuvista kuluista.


9. Vakuutukset

Tanssikoululla on vastuuvakuutus ja opettajan vastuu asiakkaasta kattaa ainoastaan tanssitunnin ajan. Vastuuvakuutus ei korvaa liukastumisia, venähdyksiä, revähdyksiä tmv. Suosittelemme asiakkaille omaa henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.


10. Muuta

Tanssikoulun tunneilla valmistetut esitykset ja koreografiat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Niitä ei saa esittää eikä julkaista ilman tanssikoulun ja kyseessä olevan koreografin lupaa.

Tanssikoululla on oikeus käyttää kevät- ja joulunäytöksissä tai muissa julkisissa tapahtumissa oppilaista otettuja valokuvia ja videoita tanssikoulun verkko, Facebook- ja Instagram-sivuilla sekä markkinoinnissa. Oppilas esitetään julkaistussa materiaalissa aina positiivisessa hengessä, emme julkaise sopimatonta materiaalia. 

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Jos oppilas rikkoo tanssikoulun tiloja tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.  


11. Kilpa- ja intensiiviryhmät

Kilpa- ja intensiiviryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi, ilman peruutusoikeutta.

Paikan vastaanottaessasi sitoudut maksamaan ryhmän kausimaksut syksyn ja kevään osalta.

Lisätunneille ilmoittaudutaan joka lukukaudelle erikseen.

Kilparyhmäläinen sitoutuu myös hankkimaan ja kustantamaan kilpailuasun sekä maksamaan kilpailuista tulveta kustannukset ja huoltajakulut.Tuntietiketti / Talon tavat

 • Dance Actionsille kaikki ovat tervetulleita! Jokainen sitoutuu noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä, jotta kaikilla olisi hyvä ja turvallinen olo tunneilla.
 • Olethan aina ajoissa paikalla ennen tanssitunnin alkua, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa. 
 • Tullessasi tanssistudiolle, riisu kenkäsi aina eteiseen ja laita kenkäsi siististi kenkähyllyihin. Ulkokengissä ja esim. mustapohjaisissa lenkkareissa tanssisaliin meneminen on ehdottomasti kielletty.
 • Pukeudu tunnille aina asianmukaisesti liikunnallisiin vaatteisiin. 
 • Oppilailta odotetaan sitoutumista harjoituksiin.
 • Kellot, isot korut ja purukumit eivät kuulu tanssitunneille. Puhelimet suljetaan tai laitetaan äänettömäksi tunnin ajaksi. Tuntien kuvaaminen on kielletty.
 • Anna kaikille tanssirauha. Kuuntele opettajan neuvoja ja ohjeita.
 • Tunnille voi ottaa mukaan vesipullon, mutta ethän vie mehua tai limsaa tanssisaliin.
 • Huolehdi omalta osaltasi tilojen siisteydestä, näin kaikilla on mukavampi tanssia.
 • Oppilaita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta. Oppilas saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.  
 • Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneisiin tai muihin tiloihin jätetyistä tavaroista.
 • Tuntien ollessa vuokratiloissa, esim. päiväkodilla, huomioithan että paikan tavaroihin koskeminen ja niillä leikkiminen on kielletty. 
 • Vanhemmilla on vastuu lapsista tanssitunnin alkamiseen saakka sekä tunnin päätyttyä. Alle kouluikäiset lapset on saatettava sisälle asti.

Tutustuthan myös tanssikoulumme turvallisemman tilan periaatteisiin: