Tiia Kerttula

Tiia aloitti tanssin harrastuksen 10-vuotiaana kiinnostuessaan showtanssista. Jo muutama vuosi tanssin aloittamisen jälkeen, hän pääsi mukaan erilaisissa tilaisuuksissa esiintyneeseen edustusryhmään. Teini-ikäisenä hän aloitti myös kilpa- ja lavatanssien harrastamisen. Opiskelut tanssin osalta Tiialla alkoivat lukiosta, jossa hän suoritti tanssin lukiodiplomin. Myöhemmin aiempi liikunnanohjaustausta sai Tiian kiinnostumaan tanssin opettamisesta, ja hän aloittikin syksyllä 2016 tanssinopettajakoulutuksessa.

Tällä hetkellä hän opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa, jossa hän on tutustunut myös nykytanssin ja baletin maailmaan. Esiintymiskokemusta Tiialle on kertynyt paljon vuosien aikana erilaisten produktioiden ja tanssikeikkojen myötä.

Opettajana Tiia on iloinen, helposti lähestyttävä ja kokeilunhaluinen. Hän rakastaa tanssin tuomaa fiilistä ja tunnetta oman kehon mahdollisuuksista. Tärkeintä tanssissa hänelle on rajojen rikkominen ja itsensä ylittäminen sekä vapaus tehdä ja tuntea. Hän haluaa kannustaa oppilaita etsimään itsestään uusia ulottuvuuksia tanssin avulla.

Tiia opettaa DA:lla kaikenikäisiä oppilaita, lajeina Jazz- ja Showtanssi, Lastentanssi, Latino Show ja Heels. Tiia opettaa Lempäälässä, Kangasalla, Tampereella ja Ylöjärvellä.