Vilma Hotakainen

Vilma on Dance Actionsin oma kasvatti ja hän on aloittanut tanssin 6-vuotiaana showtanssin parissa. Vilma hurahti tanssiin täysin ja vaikka monia lajeja tuli kokeiltua matkan varrella, show säilyi pitkään hänen päälajinaan.

Vuonna 2016 Vilma innostui kokeilemaan discotanssia ja se tuntui heti omalta jutulta. Lajista innostuneena samaan tien mukaan treeniohjelmaan tulivat tanssikoulun discon kisaryhmät. Hän osallistuikin ahkerasti kilpailuihin duossa, pienryhmässä ja muodostelmassa.

Vuosien 2018-2019 ajan Vilma on hakenut lisää oppia discoon painottuvasta tanssikoulusta Espoosta. Siellä hän on ollut mukana kilpailutoiminnassa ja kilpaillut omalla soololla sekä pienryhmässä niin koti kuin ulkomaillakin. Lisäksi hän kouluttautuu myös useiden ulkomaalaisten opettajien tunneilla.

Tanssimisen ja opiskelujen lisäksi Vilma on myös toiminut tanssituntien sijaisena, tuottanut koreografiaa sekä toiminut valmentajana sooloille ja duoille. Nyt Vilma aloittaa myös vakituisten discon viikkotuntien pitämisen Tampereen keskustan studiolla tammikuun 2020 alusta alkaen.

”Olen tunneillani iloinen ja pirteä, mutta tiukka puolikin minusta löytyy. Keskityn tunneilla luomaan vahvan peruspohjan liikkeille, mutta asetan oppilaille huomattavasti haasteitakin.”