Sanna-Mari Karinki

Sanna-Mari Karinki on tanssin pitkän linjan rautainen ammattilainen. Nuoruusvuosien balettiopintojen (mm. Dresdenin balettiakatemia) jälkeen hän löysi show- ja teatteritanssin, joiden parissa hän toimi ammattitanssijana mm. Step Upin riveissä noin kymmenen vuotta. Lukuisissa suurissa produktioissa mukana olleelta Sanna-Marilta löytyy myös kilpailumenestystä. Hän oli showtanssin Suomen mestari sekä MM-finalisti show duossa vuonna 2000. Sanna-Mari rakastaa esiintymistä ja koulutuksensa kautta hänellä on myös vahva tanssitekninen osaaminen, jota hän hyödyntää opetuksessaan.

Sanna-Mari on erittäin kiinnostunut myös kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hän kouluttaa itseään jatkuvasti myös sillä saralla. Sanna-Mari on käynyt Method Putkisto Instituutti Pilates-ohjaajakoulutuksen vuonna 2006, Progressing Ballet Technique -ohjaajakoulutuksen 2015 sekä liikkuvuusvalmentajakoulutuksen vuonna 2021.

Sanna-Mari opettaa Tampereen keskustan studiolla maanantaisin ja tiistaisin showtanssia, Broadway Jazzia, erilaista tanssitekniikka- ja balettitunteja sekä voima & venyvyys-tuntia. Tervetuloa Sanna-Marin huippuoppiin!