Riina Rinta-aho

Riina on tanssija ja tanssinopettaja Tampereelta. Riina opiskelee viimeisiä opintojaan Tampereen yliopistossa ja suurimman osan muusta ajastaan käyttää suureen intohimon kohteeseensa, tanssiin.

Riina on aloittanut tanssin 4-vuotiaana baletilla, jota harrasti kansantanssin kanssa ensimmäiset kuusi vuottaan. Tämän jälkeen Riina on tanssinut aktiivisesti useita eri lajeja jazz- ja showtanssista lähtien. Viime vuosina Riina on keskittynyt katutanssin eri lajeihin, kuten hip hoppiin, houseen ja commercialiin. Riinalla on kilpataustaa katutanssin saralla eri kilpailuista jo useamman vuoden ajalta. Riinalle tärkeää on oman persoonallisen tyylin kehittäminen ja hän pyrkiikin jatkuvasti kehittymään tanssijana kiertämällä eri opettajien workshopeilla.

Tanssinopettajana Riina kannustaa jokaista kehittymään ja pyrkimään omaan parhaaseen suoritukseen. Riinalla on myös vahva kilpaurheilutausta yleisurheilusta, mikä näkyy hänen energisessä opetustyylissään. Riina painottaakin opetuksessaan tekniikan omaksumista, mutta kuitenkin samalla hauskanpito mielessä. Riina pyrkiikin aina siihen, että jokaisella olisi hauskaa hänen tunneillaan!

Riina toimii yhdessä Kerttu Peiposen kanssa vastuuopettajana ja koreografina Dance Actions Street Juniors Hip Hop -muodostelmassa sekä opettaa street jazzia keskiviikkoisin DA Cityllä.