Ninni Kelokaski

Savonlinnasta kotoisin oleva Ninni aloitti tanssimisen sisarustensa innoittamana 8-vuotiaana. Ensimmäiset Ninnin harrastamat lajit show- ja streettanssi veivät mukanaan ja myöhemmin hän aloitti myös jazz- ja nykytanssin sekä baletin harrastamisen. Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistolta valmistuneena hän muutti Kuopioon ja aloitti musiikkilukiossa tanssilinjalla.

Monissa erilaisissa esiintyvissä ryhmissä mukana ollut ja streetlajeissa kilpaillut Ninni pääsi lukioaikana osaksi Kroatiassa työskentelevää ja esiintyvää M18 International – tanssiryhmää kahden vuoden ajaksi. Niiden vuosien aikana hän esiintyi myös kiertueilla Saksassa ja Brasiliassa. Vuonna 2016 hän muutti takaisin Suomeen ja aloitti ammattitanssijan opinnot Tampereen Konservatoriolla.

”Yhdistelemällä kaikkea oppimaani, haluan löytää uusia reittejä ja kehittää omaa tapaani liikkua ja luoda koreografiaa” osaamistaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin eri workshopeilla ja kursseilla itseään kehittävä Ninni kertoo. Hän inspiroituu jokaisen ihmisen luonnollisesta tavasta liikkua ja nauttii erityisesti improvisaatiotunneista, mutta pitää myös tanssitekniikan kehittämistään tärkeänä.

Opettajana Ninni on kannustava ja ymmärtäväinen, mutta myös vaativakin puoli löytyy. Hän arvostaa lajista riippumatta vahvaa perusteiden hallintaa, joita hän myös painottaa tunneillaan. ”Uskon, että kovalla työllä jokainen voi saavuttaa haluamansa. Minulle on tärkeää, että oppilaani saavat onnistumisen kokemuksia. Tärkeää on myös välillä poistua omalta mukavuusalueelta ja kokeilla rohkeasti itselle haastavampia asioita.”

Ninni opettaa DA:lla Commercial Dancea, Commercial Hip Hoppia, Hip Hoppia ja Showtanssia. Hän opettaa paikkakunnilla Tampere ja Pirkkala.