Niina Rajaniemi

Niina Rajaniemi on Tampereella asuva tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Omien nykytanssiteostensa ja tanssijan töiden ohella hän opettaa nyt myös Tanssikoulu Dance Actionsilla.

Niina on alun perin kotoisin Pieksämäeltä, jossa hän aloitti tanssimisen varsin myöhään, 15-vuotiaana paikallisessa tanssikoulussa. Kovalla työllä ja motivaatiolla hän tähtäsi kohti unelmaa tanssin parissa työskentelystä ottaen lukuisia tunteja eri tanssilajeista: mm. show, jazz, baletti, nykytanssi/lyrical, street ja hip hop sekä improvisaatio.

Niina on valmistunut nykytanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitokselta (2012) sekä Pohjois-Karjalan ammattiopiston Outokummun tanssijan koulutusohjelmasta (2013). Lisäksi tanssinopettajaopintoja löytyy Turun Taideakatemialta sekä tanssiopintoja monilta kursseilta ja workshopeilta ympäri Suomea sekä ulkomailta.

Tanssikoulu Dance Actionsilla Niina opettaa lastentanssia, jazz- ja showtanssia sekä nykytanssiryhmiä.  Niina on opettajana monipuolinen osaaja ja pyrkii kannustamaan oppilaita kohti unelmiaan. Tunneilla keskitytään paljon perustanssitekniikkaan, unohtamatta luovuutta ja leikkiä.