Marissa Avola

Marissa Avola aloitti tanssimisen 7-vuotiaana Dance Actionsin Showtanssi -tunneilla. Sieltä hän siirtyi tanssimaan kilparyhmiin ja alkoi käymään monilla eri lajien tunneilla. Tässä vaiheessa Marissa myös huomasi tanssin olevan hänen suurin intohimonsa ja päätti, että hänestä tulee tanssija. Marissa on tanssinut laajasti eri lajeja, muun muassa balettia, discoa, Commercial Dancea, Hip Hoppia, jazzia, nykytanssia, Showtanssia ja Reggaettonia. Viimeiset kolme vuotta päälajeja ovat olleet Commercial Dance, Hip Hop ja Showtanssi. Keväällä 2024 Marissa valmistui  Tampereen konservatoriosta ammattitanssijaksi. Oman tanssin ja tanssinopiskelun ohella Marissa on toiminut opettajana vuodesta 2019 alkaen.

Opettajana olen kannustava, innostava ja aina valmiina auttamaan. On ihanaa nähdä kuinka oppilaat kehittyvät paljon pienessä ajassa ja kokevat onnistumisen kokemuksia tunneillani. Mielestäni tärkeintä on, että tunneillani tulee hiki otsalle ja hymy huulille.”

Marissa opettaa kaudella 2024-2025 lasten ja nuorten Hip Hop, Commercial Dance ja Showtanssi -ryhmiä Ylöjärvellä, Nokialla, Tampereella sekä Kangasalla. Tervetuloa mukaan Marissan tunneille!