Marissa Avola

Marissa Avola aloitti tanssimisen 7-vuotiaana Dance Actionsin Showtanssi -tunneilla. Sieltä hän siirtyi tanssimaan kilparyhmiin ja alkoi käymään monilla eri lajien tunneilla. Tässä vaiheessa Marissa myös huomasi tanssin olevan hänen suurin intohimonsa ja päätti, että hänestä tulee tanssija. Marissa on tanssinut laajasti eri lajeja, muun muassa balettia, discoa, Commercial Dancea, Hip Hoppia, jazzia, nykytanssia, Showtanssia ja Reggaettonia. Viimeiset kolme vuotta päälajeja ovat olleet Commercial Dance, Hip Hop ja Showtanssi. Tällä hetkellä Marissa opiskelee  Tampereen konservatoriossa ammattitanssijaksi. Marissa on opettanut showtanssia ja Street Dancea lapsille 2019 vuodesta alkaen ja kesän 2021 ajan myös Commercial Dance -tunteja aikuisille.

Opettajana olen kannustava, innostava ja aina valmiina auttamaan. On ihanaa nähdä kuinka oppilaat kehittyvät paljon pienessä ajassa ja kokevat onnistumisen kokemuksia tunneillani. Mielestäni tärkeintä on, että tunneillani tulee hiki otsalle ja hymy huulille.”

Marissa opettaa keväällä 2022 lasten ja nuorten Hip Hop -ryhmiä Dance Actionsin Nokian tanssistudiolla keskiviikkoisin sekä Street- ja Commercial Dance -ryhmiä Ylöjärvellä torstaisin. Tervetuloa mukaan!