Marissa Avola

Marissa Avola aloitti tanssimisen 7-vuotiaana Dance Actionsin Showtanssi -tunneilla. Sieltä hän siirtyi tanssimaan kilparyhmiin ja alkoi käymään monilla eri lajien tunneilla. Tässä vaiheessa Marissa myös huomasi tanssin olevan hänen suurin intohimonsa ja päätti, että hänestä tulee tanssija. Marissa on tanssinut laajasti eri lajeja, muun muassa balettia, discoa, Commercial Dancea, Hip Hoppia, jazzia, nykytanssia, Showtanssia ja Reggaettonia. Viimeiset kolme vuotta päälajeja ovat olleet Commercial Dance, Hip Hop ja Showtanssi. Tällä hetkellä Marissa opiskelee  Tampereen konservatoriossa ammattitanssijaksi. Oman tanssin ohella Marissa on toiminut opettajana vuodesta 2019 alkaen.

Opettajana olen kannustava, innostava ja aina valmiina auttamaan. On ihanaa nähdä kuinka oppilaat kehittyvät paljon pienessä ajassa ja kokevat onnistumisen kokemuksia tunneillani. Mielestäni tärkeintä on, että tunneillani tulee hiki otsalle ja hymy huulille.”

Marissa opettaa kaudella 2023-2024 lasten ja nuorten Hip Hop ja Commercial Dance -ryhmiä Ylöjärvellä, Nokialla sekä Tampereella. Tervetuloa mukaan!