Kerttu Peiponen

Kerttu aloitti tanssimisen 6-vuotiaana lajinaan Hip Hop. Myöhemmin mukaan tulivat myös Show- ja Discotanssi. Kerttu on ollut pienestä pitäen innokas esiintyjä ja kilpailija. Hän on esiintynyt mm. muotinäytöksissä sekä useissa tapahtumissa ympäri Suomea.

Dance Actionsilla Kerttu opettaa Showtanssia, lastentanssia ja Hip Hopia. Lisäksi hän toimii useiden Dance Actionsin kilpa- ja kehitysryhmien valmentajana ja koreografina. Hänen koreografiansa ovat saaneet lukuisia tunnustuksia ja palkintoja erilaisissa tanssitapahtumissa kuten Arktiset Askeleet ja Kajaani Dance Festival.  Kerttu on myös suorittanut liikuntatieteellisen tiedekunnan tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot vuonna 2013 sekä liikunnan ammattitutkinnon Varalassa 2015.

Opettajana Kerttu on innostava ja haluaa kannustaa kaikkia oppilaita hyviin tuloksiin. Tanssitunneilla on tärkeintä eläytyminen tanssiin sekä iloinen ja rento meininki!

Kaudella 2023-20244 Kerttu opettaa Tampereen keskustan studiolla, Kangasalla sekä Lempäälässä. Tervetuloa Kertun tunneille!

 

KILPAILUMENESTYS:
SM 2010 – Performing Arts Production, 1. sija
2009 – Dance & Show koreografiakilpailu – Hip Hop -pienryhmä, 1. sija
2009 – Dance & Show koreografiakilpailu – Discopienryhmä, 1. sija
2009 – Pyörre – Showduo, 2. sija
SM 2008 – Street SM – Hip Hop pienryhmä aikuiset, 7. sija
SM 2007 – Street – Hip Hop pienryhmä juniorit, 3. sija
SM 2007 – Street – Hip Hop muodostelma juniorit, 4. sija

Vuonna 2007 Hip Hop -pienryhmän kanssa edustamassa Suomea Hip Hopin MM-kisoissa Saksan Bremenissä.