Katri Kantola

Katri on tanssikoulun oma kasvatti ja on aloittanut tanssin 7-vuotiaana Dance Actionin Showjazz -tunneilla. Siitä asti rakas tanssiharrastus on säilynyt mukana hänen elämässään ja tanssi on edelleen tiivis osa Katrin arkea. Tanssista hän saa kaipaamaansa vastapainoa kiireiselle opiskeluelämälle.

Showtanssi on edelleen kärkisijoilla Katrin suosikkilajien joukossa. Show’ssa häntä viehättää erityisesti monipuoliset liikkeet ja laaja itseilmaisun mahdollisuus. Katri on ollut mukana useita vuosia Dance Actionsin kilpa- ja edustusryhmissä niin muodostelmissa, pienryhmissä kuin duoissa.

Vuonna 2017 Katri päätti laajentaa osaamistaan ja kehittää itseään tanssijana monipuolisempaan suuntaan. Mukaan treeniohjelmaan tulivat hip hop ja street -tunnit. Myös katutanssilajit kolahtivat täysillä ja nykyään hän treenaa molempia, showta ja hoppia, viikoittain. Hip Hopin rento meininki ja itsevarma asenne saa Katin aina hyvälle tuulelle. Katri osallistuu ahkerasti myös muiden tanssilajien tiiviskursseille ja eri opettajien tunneille kehittääkseen itseään mahdollisimman monipuoliseksi tanssin taitajaksi.

”Minulle tanssijana on tärkeää monipuolisuus ja treenit ovat olleet minulle aina viikon kohokohtia, joten pyrin luomaan saman fiiliksen oppilaille myös omilla tanssitunneillani. Minulle on tärkeää löytää tunneille kannustava, lämmin tunnelma ja hyvä tekemisen meininki.”