Juuli Välimaa

Juuli Välimaa on hiljattain tamperelaistunut tanssin ammattilainen. Hän valmistui vuonna 2014 tanssinopettajaksi (AMK) ja muutama vuosi työelämässä toimimisen jälkeen päätyi Ruotsiin Tukholman taideyliopistoon tanssin maisteriopintojen perässä. Opintojen ohella hän toimi tanssinopettajan virassa Nyköpingissä eri lajien ja ryhmien parissa. Keväällä 2020 Juuli muutti takaisin Tampereelle, ja tällä hetkellä viimeistelee opintojaan Tukholmaan pääosin etänä.

Opettamisen lisäksi Juuli työskentelee sekä tanssijana että koreografina erilaisissa produktioissa. Erityisen kiinnostunut hän on monialaisista projekteista, joissa on mahdollista vaikuttua ja oppia uutta myös oman alan ulkopuolisilta tekijöiltä.

Opettajana olen paitsi kannustava ja heittäytyvä, myös haasteita tarjoava. Tunneillani pyrin siihen, että oppilaat oppisivat käyttämään myös omaa ratkaisukykyään sekä vähitellen ymmärtämään oman liikkeellisen ja fyysisen potentiaalinsa. Pidän myös opettajan ja oppilaiden välistä dialogia erittäin tärkeänä avoimen ja turvallisen ilmapiirin luomiseksi.”

Juuli palaa Dance Actionsille muutaman vuoden tauon jälkeen. Kaudella 2020-2021 hän opettaa maanantaisin Ylöjärvellä, keskiviikkoisin Pirkkalassa ja torstaisin Tampereella lajeinaan hip hop, Commercial Dance, Contemporary Jazz sekä lastentanssi.