Jutta Kaikkonen

Jutta on aloittanut tanssin 4-vuotiaana satubaletissa, ja baletti onkin pysynyt hänen elämässä aina siitä eteenpäin. Baletin lisäksi Jutta on tanssinut pitkään myös nykytanssia ja showtanssia. Näiden lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös voguingista ja kabareesta. Baletissa ja nyky- ja showtanssissa hän on kilpaillut yliopistotasolla opiskelujensa ohella Isossa Britanniassa. Jutta on esiintynyt mm. Fierce Queens- tapahtumassa Lontoossa 2019 ja Suomessa We Are Queerlesque-tapahtumissa Helsingissä 2021.

Tanssin opettamisen Jutta on aloittanut jo lukioikäisenä, ja myöhemmin hän opiskeli tanssitaiteen kanditaatin tutkinnon Lontoossa Middlesex Universityssä vuosina 2017-2020. Valmistumisen jälkeen hän on toiminut monipuolisena opettajana nyt jo pari vuotta ja Dance Actionsillä hän opettaa muun muassa showtanssia ja alle kouluikäisten lastentanssia.

Opettajana Jutta on kannustava ja positiivinen. Hänen tunneillaan pääsee kokemaan onnistumisia turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Jutalla löytyy osaamista ohjata niin aloittelevia kuin kokeneempiakin tanssijoita. Jutalla on vahvan tanssiosaamisen lisäksi laaja kokemus tanssin kentältä. Tanssi on Jutalle arvokas osa elämää ja hän jakaa oppimaansa ja tanssin iloa oppilailleen täydellä sydämellä.

Kaudella 2023-2024 Jutta opettaa  Lempäälässä maanantaisin, Nokialla tiistaisin, Tampereen keskustassa keskiviikkoisin, Pirkkalassa torstaisin ja perjantaisin Nekalan tanssistudiolla Tampereella. Lämpimästi tervetuloa mukaan Jutan tunneille!