Iisa Saarenpää

Iisa, lopetettuaan vuosia kestäneen joukkuevoimistelu -harrastuksen, aloitti tanssin 13-vuotiaana Dance Actionsin kilparyhmässä.  Iisa rakastui tanssiin heti ensimmäisien kuukausien jälkeen ja tiesi, että haluaisi tehdä sitä loppuelämänsä. Hän aloitti show- ja jazztanssilla, mutta pian mukaan tuli muitakin lajeja kuten baletti, street sekä latinoshow.

Iisa valmistuu keväällä 2020 ammattitanssijaksi Tampereen konservatoriosta. Opintojen aikana harjoittelun pääpaino on siirtynyt nykytanssiin, mutta silti Iisa tanssii edelleen monipuolisesti eri lajeja ja käy eri opettajien ja koreografien workshopeilla.

”Opettajana haluan jakaa oppilaille onnistumisen kokemuksia, mutta myös muistuttaa että epäonnistumisten kautta oppii eniten. Olen opettajana tarkka ja vaativa, mutta minulle tärkeintä on kuitenkin liikkeestä nauttiminen ja tanssimisen ilo.

Kaudella 2022-2023 Iisa opettaa Tampereen keskustan studiolla torstaina ja lauantaina sekä Ylöjärvellä tiistaisin. Tervetuloa tanssimaan upean Iisan kanssa!