Ella Harju

Tanssi on ollut aina lähellä Ellan sydäntä ja iso osa hänen elämäänsä. Tanssiharrastus alkoi jo ihan pienenä baletilla ja hiphopilla. Kouluikäisenä Ella harrasti ahkerasti monia eri lajeja, mutta juniori-ikäisenä hän tuli ensimmäistä kertaa Dance Actionsin tunneille ja tanssi tuli taas vahvasti mukaan. Ahkeran treenin ansiosta Ellan kehitys oli nopeaa ja pian hän nousikin jo tanssikoulun kilparyhmiin. Ella ehti kisaamaan kaksi viimeisintä juniori-vuottaan niin Performing Arts -muodostelmissa kuin pienryhmissä. Molemmissa on menestystäkin tullut mm. SM-semifinaalipaikan verran. Kilparyhmien myötä hän on päässyt myös esiintymään erilaisiin taidetanssitapahtumiin kuten Kuopio tanssii ja soi sekä Nuori Tanssi-tapahtumaan. Määrätietoinen ja sosiaalinen Ella sai myös kumpanakin vuonna kunnian toimia joukkueen kapteenina.

Nykyään aikuisten sarjassa tanssiva Ella jatkaa edelleen kisaamista kovilla tavoitteilla. Edessä häämöttää marraskuun EM paikka kahdella Performing Arts koreografialla sekä ensi kautena kilparyhmän lisäksi soololla kisaaminen. Ellan oma päälaji on showtanssi, mutta hän treenaa samalla myös monipuolisesti modernia, jazzia ja balettia.

Opiskelun ja ahkeran treenaamisen ohella Ella opettaa tulevalla kaudella lasten showtanssiryhmää Nekalan tanssistudiolla keskiviikkoisin. Tervetuloa tanssimaan energisen Ellan kanssa!