Tanssista uusi

harrastus?

 
Etsitkö liikunnallista harrastusta lapsellesi tai yhteistä harrastusta lapsen kanssa?
Harrastuksena tanssi on lapsen kehitystä tukevaa ja kivaa liikunnallista tekemistä yhdessä muiden kanssa.

Katso alta vaihtoehtoja eri ikäisille lapsille:

Kaikista pienimpien (jopa 1-vuotiaiden) lasten tunneilla tanssi on leikin ja luovan tanssin yhdistelmää. Tunneilla tehdään tanssillisia liikkeitä erilaisia mielikuvia apuna käyttäen. Tällä tunnilla lapsen kanssa pääsee tanssimaan vanhempi, isovanhempi, kummi tai muu tärkeä aikuinen.

Lue lisää

Vanhemmille lapsille (3-6-vuotiaat) lisätään iän mukaisesti haastetta. Tunneilla käydään läpi tanssitekniikoiden alkeita ja opetellaan lyhyitä tansseja. Tärkeimpänä tavoittena on luoda lapselle lämmin ja pysyvä suhde tanssiin ja musiikkiin. Tanssia harrastaessa perusliikuntataidot, koordinaatio, motoriikka, musikaalisuus ja sosiaalisuus kehittyvät.

Lue lisää

Lajeja kuten Hip Hop, Break, Jazz– ja Showtanssi voi alkaa harrastaa jo 5-vuotiaana. Tällöin harjoittelu aloitetaan lajin alkeista. Kouluikäisille on tarjolla lajien alkeita sekä perus- ja keskitason tunteja.

Lue lisää


Tanssiharrastuksen

aloittaminen

 

Tyypillisin aika aloittaa tunneilla on kauden alussa. Kevätkausi 2019 alkaa loppiaisen jälkeen, tammikuun toisella viikolla. Kevätkaudella tanssikertoja kertyy 16. Tunneilla voi aloittaa myös myöhemmin. Kausimaksu on suhteessa halvin kauden alussa.

Toimimme 7 paikkakunnalla Pirkanmaalla - olemme siis lähellä. Katso tanssistudioidemme yhteystiedot.

Täältä näet kevään 2019 aikataulut. Jos haluat käyttää ILMAISEN TUTUSTUMISEN, ilmoittaudu tunnille ennen ensimmäistä kertaa. Ilmoittautuminen on NYT AUKI, uusi kausi alkaa 7.1.!

Ilmoittaudu

Seuraa meitä nettisivuillamme, Facebookissa tai Instagramissa.

Asiakkaiden sanomaa