Manu Uimi

Manu aloitti tanssimisen ollessaan 14-vuotias. Tanssi valloitti nuoren pojan maailman ja lajeja on tullut kokeiltua useita erilaisia tähän päivään mennessä – eikä loppua näy. Manu on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta ja hän on opettanut hip hopia sekä showtanssilajeja Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla.

discoManulla on kokemusta monipuolisesti eri tanssilajeista ja hän pitääkin eri tyylien sekoittelusta tanssitunneillaan. Musikaalisena ihmisenä Manulle on tärkeää kehon rytmitaju ja musiikin kuuleminen, joiden korostamisesta hän myös pitää. Hän on tottunut työskentelemään monen ikäisten ihmisten kanssa ja tanssin oppijanpolulla eri vaiheissa kulkevien tanssin harrastajien ja ammattilaisten parissa. Manun mielestä opetustilanteissa onkin tärkeää ymmärtää oppilaiden tuntemuksia ja samastua heihin.

”Jos tanssitunnilla et ymmärrä jotain, niin kysy. Me kaikki olemme erilaisia, me kaikki opimme eri tavoilla: yhdessä löydämme ratkaisut, sillä meillä kaikilla on omat vahvuutemme.”

 

TANSSIJANTYÖ MM.
Oulun musiikkijuhlat, Oulu: Jesus Christ Superstar, tanssija/rooli 2013
Oulun ammattikoreakoulu, Oulu: Looney Bin, rooli/tanssija 2013
Scandinavian Dancers, m/s Silja Symphony, tanssija 2013
Merulahden kesäteatteri, Lempäälä: Viulunsoittaja katolla, tanssija/ensemble 2011
Oulun kaupungin teatteri, Oulu: Viulunsoittaja katolla, tanssija/ensemble 2010–2012

 

KOULUTUS
Tanssinopettaja (AMK). Oulun seudun ammattikorkeakoulu 2010–2014