Jenna Kuivamäki

Jenna aloitti klassisen baletin 7-vuotiaana kotipaikkakunnallaan Seinäjoella. Siitä lähtien tanssi on ollut merkittävä osa hänen elämäänsä. Suomen kansallisoopperan Balettioppilaitoksen erikoiskoulutusryhmässäkin tanssinut Jenna sai kipinän tanssijan ammattiin löytäessään jazztanssin. Tanssijan ammattitutkinnon hän aloitti Tampereen Konservatoriolla syksyllä 2011.

”Olen aina rakastanut esiintymistä ja esiintymiskokemusta onkin kertynyt laajalti erilaisissa produktioissa” tällä hetkelläkin Tanssiteatteri Liikerin jäsenenä toimiva Jenna kertoo.

”Tanssijan tutkinnon loppupuolella oivalsin, että minua kiehtoo esiintymistäkin enemmän se, mitä tapahtuu tanssisalissa ja harjoituksissa” tanssinopettajan opinnoilla jatkanut Jenna kommentoi.

Opettajana Jennaa kiehtoo erityisesti tanssin kokonaisvaltaisuus. Hän pitää tärkeänä tanssimaan oppimisen lisäksi sitä, että oppilaat ikään kuin näkisivät ja kokisivat maailmaa ja myös itseään tanssin kautta. Hän kokee, että tanssi tarjoaa harrastuksena erilaisia valmiuksia yleisesti elämää varten.

Jennan tunneilla tehdään tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Hän uskoo, että tanssin tuoma ilo, yhteisöllisyys ja uuden oppiminen ovat syitä siihen, miksi tunnille tullaan aina seuraavallakin kerralla.

Jenna opettaa Dance Actionsin Tampereen,  Ylöjärven ja Pirkkalan toimipisteissä lastentanssia, jazz- ja showtanssia, nykytanssia, tanssitekniikkaa sekä tanssijan kehonhuoltotunteja.

Jenna on äitiyslomalla kevään 2021.