UUSIA KISARYHMÄHAKUJA – syyskuun tiedote

Ajankohtaisia asioita tanssikoulusta.

 

UUSIA KISARYHMÄHAKUJA SYYSKUUSSA

Dance Actions Motion

Lisähaku Dance Actions Motion – showtanssimuodostelmaan järjestetään lauantaina 24.9. klo 12-13. Ennakkoilmoittautumiset koetanssiin pyydetään osoitteeseen info(at)danceactions.fi. Mainitse viestissä nimi, syntymäaikasi ja puhelinnumero. Ryhmään voivat hakea:

  • Ensi vuonna 16 v. täyttävät tai sitä vanhemmat
  • Ryhmään voidaan ottaa mukaan myös muutama vähintään 14 v. ensi vuonna täyttävä tanssija.

Koetanssi on maksuton ja se pidetään Dance Actions Cityllä osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere. Lisätietoa ryhmästä: http://danceactions.fi/haku-erikoiskoulutusryhmiin-kaudelle-2016-2017/

Junioripienryhmä, showtanssi

Lauantaina 24.9. järjestetään hakutilaisuus myös uuteen juniori-ikäisten showtanssin pienryhmään, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella 2002-2005 syntyneitä. Ryhmän koreografeina ja vetäjinä toimivat Evaleena Vuorenmaa ja Patrik Riipinen. Ryhmä osallistuu Performing Arts SM- kilpailuihin kesäkuussa 2017 sekä muihin tanssitapahtumiin.

Koetanssi järjestetään klo 13.30-14.15  Dance Actions Cityllä osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere. Koetanssi maksaa 10€/henkilö ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Ennakko-ilmoittautumiset koetanssiin pyydetään osoitteeseen info(at)danceactions.fi. Mainitse viestissä nimi, syntymäaikasi ja puhelinnumero.

StreetKidsMini

Tähän uuteen ”matalamman kynnyksen” -kehitysryhmään haetaan vielä lisää alle 10 vuotiaita tanssijoita! Ryhmän päälaji on hip hop. Perjantain klo 17.30 – 18.30 tunnin lisäksi tanssija valitsee yhden muun tanssitunnin tanssikoulun muusta tarjonnasta. Ryhmän tavoitteena on iloinen tanssitreenaaminen mukavassa seurassa ja osallistuminen johonkin kevään tanssitapahtumaan. Ryhmään ei pääsykoetta, tervetuloa kokeilemaan tuntia! Lisätietoja ryhmästä voi kysellä: kerttu.peiponen(at)danceactions.fi

*****************************************************************************************

SYYSLOMA

Koululaisten syyslomaviikolla (vko 42) ei ole tanssitunteja. Myös tanssikoulun toimisto on silloin kiinni.

 

SYYSLUKUKAUDEN OPPILASNÄYTÖKSET

Joulunäytökset järjestetään Tampereella Sampolassa 14. – 18.12. (ke-su) Tarkempi näytösjako julkaistaan viimeistään marraskuussa.

Huom! Pienimpien ryhmät (3-4 v. ja 3-5 v. joiden tunnin kesto on 30 min) eivät esiinny syyskaudella vielä Sampolassa, vaan he esiintyvät vanhemmille ja sisaruksille omalla syyskauden viimeisellä tunnilla. Opettaja tiedottaa tarkemman ajankohdan.

 

TIIVISKURSSIT/WORKSHOPIT

Tanssikoulu järjestää taas useamman kerran kaudessa tanssin tiiviskursseja. Tässä jo tiedossa olevia tiiviskursseja:

Su 18.9. Päivä artistin taustatanssijana! – Janita Rantanen (& artistina Marko Lämsä)

Su 13.11. Showtanssi & discotanssi – Lotta Kyllönen

La 19.11. ShowJazz – Joel Alalantela

Lisätietoa tiivareista tulee tanssikoulun nettisivujen ajankohtaista osioon.