Uuden ilmoittautumisjärjestelmän ohjeet

Mitä uutta on tullut uuden ilmoittautumisjärjestelmän myötä?
Kuinka ilmoittaudun uuden järjestelmän kautta?
Katso 4 kohtaa!

 

1. ENSIMMÄINEN ILMOITTAUTUMINEN: Jos et ole vielä luonut tunnuksia Hobiver-järjestelmään, luo uudet ilmoittamalla ”Uusi oppilas”. Valitse Ryhmät-listauksesta kaikki ryhmät, joihin haluat tanssijan ilmoittaa.

Ilmoittautumisen jälkeen, vahvista sähköpostiosoitteesi sähköpostilla tulleesta linkistä, jotta saat aktivoitua tunnuksesi. Tämä vahvistussähköpostiviesti lähetetään manuaalisesti toimistolta, joten sen lähetyksessä kestää hetki.

Huomaa, että vanhat Seuramapissa luodut tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä.
Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: danceactions.hobiver.com/ilmo


2. PERHEET: Jos ilmoitat useamman perheenjäsenen niin rekisteröi kaikki samalla sähköpostiosoitteella. Näin saat kaikki perheenjäsenet saman tunnuksen alle.

a) Kun olet rekisteröinyt ensimmäisen tanssijan (kohta 1) ja et ole vielä saanut tunnusten aktivointilinkkiä:
Kun ensimmäisen tanssijan rekisteröiminen on valmis, mene uudestaan danceactions.hobiver.com/ilmo, ilmoita ”Uusi oppilas” ja rekisteröi toinen tanssija samaa sähköpostiosoitetta käyttäjätunnuksena käyttäen. Käyttäjätunnuksen/sähköpostin valinta tehdään sivulla 3 Asetukset.

tai

b) Jos olet jo vahvistanut sähköpostisi sähköpostilla tulleesta aktivointilinkistä, kirjaudu sisään ja ilmoita uusi tanssija tunnille käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta käyttäjätunnuksena. Käyttäjätunnuksen valinta tehdään kohdassa 3 – Asetukset.

Kaikkien ilmoittamiesi tanssijoiden tunnuksena toimii jatkossa yksi antamasi sähköpostiosoite ja valitsemasi salasana. Ilmoitathan kaikki perheenjäsenet hyvissä ajoin ennen kauden alkua, jolloin perhealennukset tulevat oikein laskuille. Perhealennus on jatkossa 10 €/tanssija/lasku kaikilta perheen tanssijoilta. Alennus koskee samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.


3. JATKOSSA: Jatkossa käytä luomiasi tunnuksia (sähköposti ja salasana) ilmoittautuessasi muille viikkotunneille, leireille, tiivis- tai lyhytkursseille. Muista vahvistaa tunnukset sähköpostiisi tulleesta viestistä, niin saat salasanan.


4. Uuden järjestelmän myötä myös hinnoittelua on uudistettu. Hinnasto perustuu minuuttimääriin. Katso uusi hinnasto.


MUUTA: Hobiver-sovellus ei sisällä vielä asiakkaan ominaisuuksia (tarkoitettu tällä hetkellä vain opettajien käyttöön). Kirjaudu sisään selaimella: https://danceactions.hobiver.com/

Jos sinulle tulee kysyttävää ilmoittautumisesta, ole yhteydessä toimistoon! Huomaa toimiston kesän loma-ajat

Tervetuloa mukaan uudelle kaudelle! 🙂