Uuden Vuoden tanssileiri 4.-5.1.

Uuden vuoden tanssileiri 7-13 vuotiaille järjestetään tanssikoulun tiloissa Tampereella (Pyhäjärvenkatu 1 C) ma-ti 4.-5.1. Leirin järjestetty ohjelma on joka päivä klo 9-16. Lapsen voi halutessaan tuoda tanssikoululle jo klo 8 ja haku tanssikoululta viimeistään klo 17. Leirin ohjelmassa on tanssitunteja (esim. showtanssi, hip hop, jazz), pelejä, ulkoilua ja muuta mukavaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet, aikaisempaa tanssitaustaa ei välttämättä tarvita. Leirit ovat myös oiva paikka tutustua eri tanssilajeihin ja eri opettajiin. Tarvittaessa leiriläiset jaetaan ikä- ja tasoryhmiin. Leirin ohjaajina toimivat tanssikoulun opettajat.

Huomioimme myös leirillä erikoisajan rajoitteet, jotta tanssiminen olisi mahdollisimman turvallista kaikille. Tutustu koronaohjeisiimme täällä

Leirin hinta: 84€
Hinta sisältää tanssitunnit 4 x 45 min / päivä, leirin muun ohjelman, lounaan sekä välipalan. Leiri on päiväleiri, ei sisällä majoitusta.

Sitovat ilmoittautumiset tanssikoulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta 17.12. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä!