Uuden asiakkaan etu – Aamulehden tarra

Löysitkö uuden asiakkaan etutarran Aamulehdestä?

Kampanjassa uudeksi asiakkaaksi katsotaan henkilö, joka ei ole ollut aiemmin rekisteröitynä oppilaana tanssikoulussamme vuonna 2017. Tarran voivat siis hyödyntää tanssikoulun uudet asiakkaat, jotka ilmoittautuvat mukaan syyslukukaudelle lauantaina 19.8. tai sen jälkeen. Etu on voimassa syyslukauden 2017. Edun saa lukukausimaksusta tai aikuisten 10-kortista.

 

Aamulehden tarra

 

Tässä ohjeet tarran hyödyntämiseen:

  • Valitse tanssikurssi mihin haluat osallistua. Rekistöröidy ja ilmoittaudu mukaan ilmoittautumisjärjestelmässämme. Tässä suora linkki sinne: Ilmoittaudu
  • Ilmoittautuessasi kirjoita lisätietokenttään koodi tarraetu2017
  • Irroita tarra Aamulehdestä ja kirjoita oma nimesi siihen. Tuo tarra mukanasi ensimmäiselle tanssitunnille ja anna se tunnin alussa opettajallesi.
  • Kun tarra saapuu toimistolle, toimisto vähentää summan laskustanne ja lähettää uuden laskun sähköpostiinne.

 

 

Aiemmin ilmoittautuneen uuden oppilaan etu:

Aloititko tänä syksynä meillä uutena oppilaana, mutta olet ilmoittautunut jo aiemmin? Voit hyödyntää tarran edun valitsemalla lisäksi toisen tai kolmannen viikkotunnin. Silloin saat sekä useamman viikkotunnnin alennuksen sekä tarralla ekstrana vielä 20 euron alennuksen! Edullista kuin mikä!

Katso tästä esimerkit paljonko jää hintaa toiselle tai kolmannelle viikkotunnille, jos tunti on samanpituinen kuin ensimmäinen tuntisi:

Toinen viikkotunti:

30 min 66€

45 min 87 €

60 min 104 €

75 min 122 €

 

Kolmas viikkotunti:

30 min 55€

45 min 73 €

60 min 88 €

75 min 103 €