Syyskuun tiiviskurssi: HIP HOP – Vierailevana opettajana Oulusta ANNAMARI KESS

Sunnuntaina 17.9

klo 13.15-14.30 Hip hop perus- & keskitaso yli 10 v.

klo 14.30-16.00 Hip hop keskitaso & edistyneet yli 13 v.

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

Hinta/hlö: 20€/75 min, 25€/90 min

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: merja.nybacka (at) danceactions.fi

 

Annamari_Kess

 

Annamari tanssijana

Annamari on toiminut ammattitanssijana eri puolilla Suomea vuodesta 1994 painottuen  viihde- ja populaarikulttuurin puolelle. Oulun musiikkiluokkien, Oulun Suzukikoulun ja Madetojan musiikkilukion kasvatille musiikki toimii luovuuden ja työn lähtökohtana.  Pääpaino tanssijan uralla on ollut suomalaisten artistien tuotannoissa maalla ja merellä sekä tv:ssä yhteistyössä muun muassa Darude, K-Maro, Antti Tuisku, Anna Abreu, PMMP, Mira Törmi, Palapeli, NRJ Music Tours jne… Tanssinut mm. StepUp Oy:n tuotannoissa, Prostyler Creationsin ja Scandinavian Dancersien riveissä, Meri Oulu, Oulun Teatteri. Historiasta löytyy myös aikoinaan potkun uravalinnalle tuoneet Hiphop Naisten SM-kulta vuodelta 2001 sekä Hiphop Naisten MM-10.sija vuodelta 2000.

Annamari tanssiopettajana

Annamarilla on ollut ilo toimia vuodesta 1995 eri puolilla Suomea päätoimisena tuntiopettajana ja freelancerina kansalaisopistoista suuriin tanssikouluihin (Oulu, Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kalajoki, Kempele, Riihimäki, Utajärvi, Kuusamo, Kauniainen, Espoo, Vantaa jne.) Tällä hetkellä Annamari vierailee tiivisti opettamassa Pohjois-Norjassa eri projekteissa sekä toimii jatkuvassa yhteistyössä lontoolaisen tanssikoulun iAStudios Dominic Spin kanssa. Viime vuosina opetus on painottunut lapsiin ja nuoriin, jotka ovat menestyneet katutanssilajeissa eri kilpailuissa niin kansallisesti kuin myös kansainvälisesti. Viimeisimpänä valmennusmenestyksenä kansallisissa kilpailuissa mainittakoon lasten ja nuorten street-lajeissa vuonna 2015 sekä 2016 mitaleilla; 1.sija Hiphop pienryhmä lapset, 1. ja 2.sija Hiphop duo lapset, Hiphop soolo lapset tytöt 1. ja 2. sija, 2.sija Hiphop soolo juniorit pojat.

Annamari koreografina

Annamari on saanut työskennellä yli 20-vuotisen  ammattilaisuransa aikana eri kokoonpanoissa koreografina tanssinharrastukseen liittyvässä kilpailutoiminnassa, viihde- ja populaarikulttuurin puolella ja teatterimaailmassa. Teatterimaailmasta lähimpänä sydäntä mainittakoon Oulun Teatteri, Nuojuan Teatteripaja ja Turun Vartiovuoren Kesäteatteri. Vuonna 2001 Annamarin luotsaama ryhmä osallistui kilpailuihin ensimmäistä kertaa tullen Hiphop Muodostelma-sarjan SM-1.sijalle. Vuoden 2001 jälkeen osallistumisvuosina on saavutettu lukuisia finaali- ja mitalisijoja sekä Suomenmestaruuksia lähinnä Street-lajeissa (FDO). Annamarin uran helmiä on myös Talent Suomi-ohjelmaan osallistunut XNation-nuorisoryhmä (12-14v.), joka ylsi ohjelmassa Superfinaaliin saakka sekä voitti Riikassa järjestetyn Latvia Cup-kilpailun Showcase-sarjan vuonna 2012. Ryhmä harjoitteli tiivistii vuosina 2011-13 myös ulkomailla.