Syyskausi alkaa!

SYKSYN TANSSIKAUSI ALKAA – Tule mukaan!

Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan tanssin parissa.

Lukujärjestyksestämme löytyy sopivia tanssitunteja niin aloittelijoille, harrastajille kuin tavoitteellisesti tanssiville.

Löydät meidät läheltä kotia – seitsemältä Pirkanmaan paikkakunnalta! Aloita sinäkin nyt iloinen ja palkitseva harrastus, joka kulkee mukana koko elämän!
 

Uutuustunnit syksyllä 2022!


Easy Latin 30+

Tämä matalan kynnyksen tunti on juuri sinulle, joka olet aina halunnut kokeilla tanssia, mutta et ole vielä syystä tai toisesta uskaltautunut mukaan tanssitunneille. Mitään aikaisempaa kokemusta et tarvitse ja kurssilla opetellaan asioita rauhallisesti oppilaiden tahdissa edeten. Tule siis rohkeasti juuri sellaisena kuin olet ja löydä tanssin ilo sekä sen tuoma hyvä olo!

Heels 16+

Heels tunnilla lämmitellään, huolletaan kehoa ja tanssitaan korkokengillä. Liikekieli on itsevarmaa ja sensuellia ja sen vuoksi tunti on tarkoitettu yli 16-vuotiaille. Aiempi tanssikokemus ei välttämätöntä.

Hip Hop Freestyle

Freestyle tarkoittaa improvisaatiota ja pääpaino tunnilla onkin harjoituksissa, joiden avulla tanssijat voivat kehittää omaa tanssityyliään ja ilmaisuaan sekä freestyle- ja battletaitoja. Tunti sopii erityisesti tanssijoille, jotka hallitsevat jo hiphopin perusteet ja uskaltavat kokeilla omatoimisesti annettuja harjoitteita. Tunnilla panostetaan ryhmähenkeen, että tanssijat voivat yhdessä oppia ja kehittyä hyvässä, turvallisessa ja toisiaan kannustavassa ilmapiirissä.

Nämä tunnit löydät Tampereen keskustasta Dance Actions Cityltä!