Street -kilparyhmien koetanssit 14.6

Tanssikoulu Dance Actionsin kilparyhmät sopivat tanssijoille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja ovat valmiita työskentelemään määrätietoisesti ryhmän yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Ryhmän omilla tunneilla harjoitellaan koreografia, jolla kilpaillaan erilaisissa tanssitapahtumissa. Kilparyhmien kauden päätavoite on FDO:n (Finnish Dance Organization) SM- tai IKM -kilpailut.

Lue lisää kilparyhmistä TÄÄLTÄ

Kuka voi hakea mukaan kilparyhmiin?
Kilparyhmiin hakijoilta edellytetään aiempaa tanssin harrastamista ja kaikki liikunta- ja tanssitausta on eduksi. Kilparyhmiin hakijoilla tulee olla jo hyvä tanssitekninen taitotaso. Kaikista tärkeintä on kuitenkin oikea asenne sekä vahva motivaatio. Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi ja tanssijoilta edellytetään säännöllistä ja aktiivista osallistumista harjoituksiin.

Hakutunnit
Valintakokeet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille riippumatta siitä ovatko he nykyisiä Dance Actionsin oppilaita vai ei. Valintakoetta varten ei tarvitse valmistella mitään etukäteen. Valintatilaisuus on normaali tanssitunti, sisältäen erilaisia tanssijan taitotasoa mittaavia perusharjoituksia sekä koreografia-osuuden. Koetanssitunti maksaa 10 euroa ja se maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan tasarahan mukaasi. Kaikille koetansseissa olleille ilmoitetaan valinnoista. Koetanssit järjestään keskustan studiollamme: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 2. kerros (salit 1&2). Saavuthan paikalle vasta n. 15 min ennen koetanssin alkua.

HAKUPÄIVÄT:

Maanantaina 14.6. klo 17.00 – 18.15 Dance Actions Street Kids

* Lapset 2010 syntyneet ja sitä nuoremmat 

Maanantaina 14.6. klo 18.45 – 20.00 Dance Actions Street Juniors

* Juniorit vuonna 2006- 2009 syntyneet


Huom! Vallitsevan tilanteen vuoksi koetansseihin on ennakko-ilmoittautuminen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 11.6. mennessä!

Koetanssit järjestetään koronarajoitukset huomioiden. Käytäthän maskia ainakin yleisissä tiloissamme.
Jos olet koetanssipäivänä estynyt, mutta haluaisit hakea mukaan, otathan yhteyttä info (at) danceactions.fi