Show -kilparyhmien koetanssit 3.-4.6.

Tanssikoulu Dance Actionsin kilparyhmät sopivat tanssijoille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja ovat valmiita työskentelemään määrätietoisesti ryhmän yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Ryhmän omilla tunneilla harjoitellaan koreografia, jolla kilpaillaan erilaisissa tanssitapahtumissa. Kilparyhmien kauden päätavoite on FDO:n (Finnish Dance Organization) SM- tai IKM -kilpailut.

Lue lisää kilparyhmistä TÄÄLTÄ

Kuka voi hakea mukaan kilparyhmiin?
Kilparyhmiin hakijoilta edellytetään aiempaa tanssin harrastamista ja kaikki liikunta- ja tanssitausta on eduksi. Kilparyhmiin hakijoilla tulee olla jo hyvä tanssitekninen taitotaso. Kaikista tärkeintä on kuitenkin oikea asenne sekä vahva motivaatio. Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi ja tanssijoilta edellytetään säännöllistä ja aktiivista osallistumista harjoituksiin.

Hakutunnit
Valintakokeet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille riippumatta siitä ovatko he nykyisiä Dance Actionsin oppilaita vai ei. Valintakoetta varten ei tarvitse valmistella mitään etukäteen. Valintatilaisuus on normaali tanssitunti, sisältäen erilaisia tanssijan taitotasoa mittaavia perusharjoituksia sekä koreografia-osuuden. Koetanssitunti maksaa 10 euroa ja se maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan tasarahan mukaasi. Kaikille koetansseissa olleille ilmoitetaan valinnoista. Koetanssit järjestään keskustan studiollamme: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 2. kerros (salit 1&2). Saavuthan paikalle vasta n. 15 min ennen koetanssin alkua.

HAKUPÄIVÄT:

Torstaina 3.6. klo 17.30 – 18.45

* Lapset 2010 syntyneet ja sitä nuoremmat 

Perjantaina 4.6.

* Juniorit vuonna 2006- 2009 syntyneet ryhmä 1 klo 17-18.15 ja ryhmä 2 klo 18.45 – 20
* Aikuiset 2005 syntyneet ja sitä vanhemmat klo 18.45 – 20


Huom! Vallitsevan tilanteen vuoksi koetansseihin on ennakko-ilmoittautuminen. Ilmoittaudu 30.5. mennessä!
Jos myöhästyit ennakkoilmoittautumisesta, olethan yhteydessä info (at) danceactions.fi

Ilmoittaudu koetanssiin tästä

Koetanssit järjestetään koronarajoitukset huomioiden. Käytäthän maskia ainakin yleisissä tiloissamme.
Jos olet koetanssipäivänä estynyt, mutta haluaisit hakea mukaan, otathan yhteyttä info (at) danceactions.fi