Rekry: Tanssinopettajia haussa!

Etsimme uusia tanssinopettajia sekä äitiyslomien sijaisia kaudelle 2018-2019. Tarvetta on erityisesti lastentanssin, jazz- ja showtanssin, discotanssin sekä erilaisten Street-lajien taitajille.

 

Mikä ja mitä Dance Actions on?

Dance Actions on tavoitteellinen ja kannustava hyvän fiiliksen tanssikoulu lähellä asiakasta. Tarjoamme tasokasta ja monipuolista tanssinopetusta kaiken ikäisille aina aloittelijoista kilpa- ja ammattitasolle asti. Vuosien aikana olemme kirineet Pirkanmaan suurimmaksi tanssikouluksi ja nykyään toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla. Tanssikoulumme on perustettu rakkaudesta tanssiin ja tarjoamme laadukasta tanssinopetusta, jonka ammattitaitoiset opettajamme mahdollistavat. Elämme vahvasti mukana oppilaidemme tähtihetkissä niin tunneilla kuin stagella. Vuosi toisensa jälkeen on upea nähdä, miten tanssijamme kasvavat ja kehittyvät yhä taitavammiksi osana turvallista yhteisöä ja samanhenkisiä ystäviä.

 

rekry: tanssinopettajia haussa, Dance Actions

Millaisia tyyppejä haemme ja millaista meillä on?

Osaamisesi mukaan, meillä tulet vastaamaan yhdestä tai useammasta tanssiryhmästä. Tuntien sisällön suunnitteluun saat lähes vapaat kädet. Pyrimme tarjoamaan kokonaisia opetusiltoja, jotka kestävät 3-5 tuntia. Lajien hallinnasta riippuen opetuspäiviä on toiveidesi mukaan 1-5. Tunteja järjestetään Tampereen lisäksi myös Nokialla, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Kangasalla, Pirkkalassa ja Hämeenkyrössä. Palkkaus on tanssinopettajan TES:n mukainen. Meillä pääset tanssista elävään, nuorekkaaseen, positiiviseen ja rentoon, mutta kunnianhimoiseen joukkoon.

Sinulta edellytämme vahvaa tanssitaustaa, pedagogista osaamista, yhteistyökykyä ja yrityksemme arvoja vastaavaa persoonaa. Olethan siis positiivinen, innostava ja omaat kehittävän otteen.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV tiistaihin 2.5. mennessä osoitteeseen
info@danceactions.fi

Lisätiedot:  info@danceactions.fi tai 040 735 1753