Poikkeusajan ohjeistus oppilaille

Tanssikoulussamme sovelletaan terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön antamia turvallisuusohjeita. Monet korona ajan perusohjeet ovat toivon mukaan kaikilla mielessä jo hyvin, mutta vanhempia pyydetään käymään lapsen kanssa keskustelu alla olevista asioista kotona ennen tanssitunnille tuloa. On tärkeää, että JOKAINEN NOUDATTAA KAIKKIA ANNETTUJA OHJEITA OMA-ALOITTEISESTI, jotta tanssitunnit saavat jatkua ja harrastaminen olisi mahdollisimman turvallista kaikille. Korostamme jokaisen toimijan ja harrastajan omaa vastuuta noudattaa ohjeita ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Vanhempia pyydetään säännöllisesti käymään ohjeet läpi lapsen kanssa kotona ennen tanssitunnille tuloa. Myös opettajat ohjeistavat ja muistuttavat oppilaita toimimaan oikein tuntitilanteissa. 

HUOM!
OKM/THL turvallisuusohjeita on päivitetty ja sen johdosta seuraavat lisäpäivitykset on tehty tanssikoulun ohjeisiin 5.3.2021:

  • Kaikilla yli 12-vuotiailla oppilailla sekä lapsen saattajalla tulee olla maski tanssikoulun yleisissä tiloissa (käytävät, eteiset, pukuhuoneet). Ilman maskia tiloihin tulo on ehdottomasti kielletty! Suosittelemme yli 12-vuotiaille maskia myös tunneille.
  • Vanhempien oleilu tanssikoulun tiloissa on kielletty! Myös oppilaiden kaikki ylimääräinen oleilu on tanssikoululla ja pukuhuoneissa on kielletty. Tule tunnille vasta vähän ennen tunnin alkua. Pidä pukuhuoneiden käyttö minimissä, vaihda vaatteet kotona valmiiksi, jos se suinkin on mahdollista.
  • Myös alle kouluikäisten lasten vanhempien tulee poistua tiloista tanssitunnin ajaksi. Opettajilla on kaikkien oppilaidensa yhteystiedot, joten he saavat vanhemman kiinni tarvittaessa myös kesken tunnin. Alle kouluikäisten saattaja voi saattaa lapsen tunnille n. 5 min ennen tunnin alkua, sen jälkeen poistuminen välittömästi. Vastaavasti hakija tulee paikalla vasta juuri tunnin loppuessa. Vanhemman vastuulla on huolehtia sisätiloissa turvaväli muihin saattajiin. Monet reippaat 5-6 vuotiaatkin pärjäävät tutuissa tiloissa jo hyvin ilman vanhempaakin, joten jos se suinkin toimii , sovi lapsen kanssa treffit ulos salin ulkopuolelle.
  • Muistetaan kaikki pitää turvavälit toisiin niin tunneilla kuin yhteisissä tiloissa.
  • Yli 12-vuotiaille suosittelemme maskin käyttämistä myös tunneilla.

Suosittelemme myös omaehtoista karanteenia vähintään viikon ajan, jos olet käynyt tai matkaillut leviämisvaiheen alueella. 

Lue tästä myös kaikki muut voimassa olevat poikkeusajan ohjeet:

Kiitos, kun noudatat ohjeita! Jaksetaan vielä tsempata!
Tanssin ilon ja mahdollisimman turvallisen harrastamisen puolesta,
Dance Actions