Meeri Mutanen

Meeri on aloittanut tanssimisen Dance Actionsilla jo yli kymmenen vuotta sitten showtanssitunneilta. Kun vuonna 2012 perustettiin Dance Actionsin ensimmäiset ek-ryhmät, Meeri haki mukaan ja siitä lähtien tanssikin tanssikoulun kisaryhmissä useiden vuosien ajan kartuttaen kokemusta erityisesti performing arts -lajeista. Tanssin monipuolisuutta rakastava Meeri on lisäksi treenannut muitakin lajeja kuten street jazzia ja balettia. Viimeisimpänä kuvioihin astui latino show, joka onkin vienyt hänen sydämensä täysin mennessään.

Vuonna 2018 Meeri pääsi opiskelemaan Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan tutkinto-ohjelmaan, jossa hänen päälajinaan on showtanssi. Koulussa myös treenilajien kirjo on kasvanut, mutta ennen kaikkea hän on päässyt kehittämään itseään opettajana ja pedagogina. Opiskeluaika onkin ollut aina koulutusta korkeassa arvossa pitäneelle Meerille napakymppi, sillä pääosassa on rakkaus tanssiin, mutta samalla pääsee syventymään teoriatietoon sen taustalla.

Meerin mielestä tanssissa on parasta esiintyminen, liikkeen avulla ilmaisu sekä tanssin monipuolisuuden tarjoamat loputtomat mahdollisuudet. Opettajana hän on tarkka, mutta kannustava ja aina valmis kuuntelemaan. Meerin tunneilla tanssijat pääsevät haastamaan itseään ja käsitystään siitä, mihin kaikkeen oma keho pystyykään. Onnistumisen iloista energiaa ammentavan Meerin motto on; ”Behind every dancer who believes in themselves is a teacher who believed in them first.”

Syksyllä 2021 Meeri opettaa Lempäälässä, Ylöjärvellä ja Tampereen keskustan studiolla.