Odotettu vierailu: Sara-Sofia Sarkkinen sunnuntaina 7.10.!

Lokakuun tiiviskursseilla tanssitaan energistä discoa ja vauhdikasta showtanssia!

 
Klo 12.45 – 14.00 Discotanssi yli 13 v. keskitaso ja edistyneet
Klo 14.15 – 15.30 Showtanssi keskitaso ja edistyneet

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tre

Hinta/hlö: 20€/75 min

 

Ilmoittaudu 2.10. mennessä:

Ilmoittaudu tiiviskurssille!

 

Discotanssi on nopeutta, voimaa ja koordinaatiota kehittävä tanssilaji. Ominaisia tanssiliikkeitä discotanssille ovat muun muassa nopeat käsien pyöritykset ja ojennukset, vauhdikkaat askelsarjat sekä erilaiset pyörähdykset, hypyt ja poseeraukset. Nopeatempoiseen musiikkiin tanssittava discotanssi soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille.

Showtanssi on vauhdikas ja monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit. Tanssitunnin sisältöön vaikuttavatkin suuresti opettajan oma tyyli ja persoonallisuus. Keskeisessä roolissa on kuitenkin aina ilmaisukyky, eläytyminen ja tanssi ilo!

Sara-Sofia Sarkkinen on 26-vuotias energinen tanssin ammattilainen. Alun perin Kokkolasta kotoisin oleva Sara-Sofia valmistui tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2015 ja nykyisin hän vaikuttaa ja työskentelee tanssinopettajana pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Sara-Sofia on treenannut tanssilajeja laidasta laitaan ja mutta omiksi päälajeikseen hän mieltää show- ja discotanssin. Discotanssissa hän on myös moninkertainen SM-mitalisti niin tanssijana kuin koreografinakin.

 

sarkku_disco