Marjukka Koivuniemen Latino Show ja Showtanssi tiivarit lauantaina 4.1.

Aloita uusi vuosi vauhdikkaasta tanssin lyhytkursseilla! 

 

Latino Show

Klo 11.00 – 12.00 Avoin taso

Klo 12.00 – 13.30 Edistyneet

Latino Show on mukaansatempaavaa latinalaistanssia, ihania rytmejä ja monipuolista vartalonliikettä. Latino show voi myös yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja- elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin. Tansseina ovat erityisesti kilpatanssitekniikkaan pohjaten sambaa, cha-chata, rumbaa, paso doblea ja jiveä sekä myös muita lattarirytmejä, kuten salsaa.

 

Marjukka ”Maikki” Koivuniemi on monipuolinen ja arvostettu tanssinopettaja Oulusta. Maikilla on vahva tausta paritansseista, mutta nykyisin hänen opetustyönsä painottuu showtanssiin ja Latino Show´n. Maikki on saavuttanut menestystä SM-kisoissa niin tanssijana kuin koreografinakin ja on ollut vahvasti mukana kehittämässä Latino Show´ta kilpailumuotona Suomessa.

 

Ilmoittaudu tiiviskurssille

 


Showtanssi & parityöskentely

Klo 13.45 – 15.00  8-12 v. perus- ja keskitaso

Klo 15.00 – 16.30 13+ keskitaso & edistyneet

Showtanssiin kuuluu olennaisena osana erilaiset parikontaktit; niitä käytetään paljon koreografioissa ja nyt niitä on hyvä mahdollisuus päästä treenaamaan! Workshopilla keskitytään tanssimisen lisäksi myös parikontaktin löytymiseen pääasiassa parin kanssa tehtävien harjoitteiden kautta. Kurssilla edetään perusasioista pikkuhiljaa kohti vaativampia parinostoja, pääpainon kuitenkin ollessa siinä, että parityöskentely on sujuvaa ja pysyy osana tanssia.  Tunnille et tarvitse omaa paria.

 

Marjukka ”Maikki” Koivuniemi on monipuolinen ja arvostettu tanssinopettaja Oulusta. Maikilla on vahva tausta paritansseista, mutta nykyisin hänen opetustyönsä painottuu showtanssiin ja Latino Show´n. Neljän vuoden opiskelu Oulun ammatti-korkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa on antanut erittäin vahvan pohjan showtanssin opettamiseen. Maikki on myös  saavuttanut useita mestaruuksia ja mitaleita Performing Arts SM-kilpailuissa niin tanssijana kuin koreografinakin.

 

Ilmoittaudu tiiviskurssille

 


Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tre

Hinnat/hlö:

20 € / 60 min (Yhden tunnin hinta)

25 € / 75 min (Yhden tunnin hinta)

30 € / 90 min (Yhden tunnin hinta)

42 € / 60+90 min (Hinta jos osallistut kahdelle workshopille. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

50 € / 2×90 min (Hinta jos osallistut kahdelle workshopille. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)