Latino Show IKM & SM 2022 Tampereella 23.-24.4.!

Dance Actions & Finnish Dance Organization FDO ry järjestävät Latino Show IKM & SM -kilpailut Tampereella 23.-24.4.

Kilpailuissa kilpaillaan lajeissa Latino Show, Caribbean Show, Latin Style, Synchro Dance ja Production Cup. Mukana kaiken ikäisiä tanssijoita eri kokoonpanoissa; soolot, duot sekä pienet ja isot ryhmät. Tule mukaan nauttimaan huikeista esityksistä ja lattareiden mukaansatempaavista rytmeistä!!

LIPUT

Liput myynnissä ennakkoon ajalla 2.-20.4.  Lippuagentti.fi 

Lippujen hinnat:

Aikuiset

1 päivän lippu: 25 €

2 päivän lippu: 45€

Lapset 4-12 v.

1 päivän lippu: 19 €

2 päivän lippu: 35€

Pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin kisapaikalla. Alle 4 v. lapset pääsevät sylipaikalla maksutta.

Katsomopaikkoja on rajattu määrä. Ovella myydään lippuja klo 9 alkaen, mikäli niitä jää jäljelle. Huomaa maksutavat: käteinen ja kulttuurisetelit (Smartum)

LIVESTREAM

Kilpailut striimataan livenä. Striimilippu maksaa 12,90 € / päivä ja se ostetaan osoitteesta Striimi.eu

Samasta paikasta voi ostaa myös jälkitallenteen, joka on katsottavissa 7 vuorokauden ajan kilpailun jälkeen.

AIKATAULU

Kilpailu alkaa molempina päivinä klo 10 ja päättyy lauantaina noin klo 19.15 ja sunnuntaina noin klo 18.15. Tarkan aikataulun löydät täältä.

KAHVIO

Sampolan aulassa on tapahtuman aikana tanssiseura DanceLinen pitämä kahvio, josta saa ostaa pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä kahvia, teetä ja virvokkeita. Kahviossa on tarjolla myös lounasta rajoitetun ajan.

KILPAILUINFO

Tarkemman kisainfon löydät FDO:n sivuilta. 

Tapahtuma Facebookissa


 

Kilpailujen järjestäminen ei onnistu ilman vapaaehtoisia talkoolaisia. Etsimme vielä muutamaa vapaaehtoista mukaan SM-viikonlopun kisajärjestelyihin turvaamaan tapahtuman sujuva kulku esim. sairastapausten varalle! Mikäli olet iloinen, reipas ja yli 16-vuotias oppilas tai huoltaja, tule mukaan! Talkooväkenä pääset mukaan suoraan kisatunnelman ytimeen ja kivaan talkoojoukkoon toteuttamaan paras mahdollinen kisatapahtuma ympäri Suomea saapuville kisaajille!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ja kerro sinulle sopivat ajankohdat täällä tai laittamalla meille sähköpostia info (at) danceactions.fi tai muuta viestiä.