LATIN STYLE – Rumban ja Jiven tiiviskurssi !


Latin Style –tiiviskursseilla harjoitellaan erilaisia lyhyitä soolona tanssittavia koreografioita, joista voi halutessaan muodostaa yhtenäisen kilpailukoreografian joko yksin tai opettajan kanssa.

Kurssi sopii kaikille, joilla lajien perusteet ovat jo hallussa. Sopii sekä omaksi ilokseen tanssiville, että kilpailemista suunnitteleville.

RUMBA

Su 20.2. klo 13.30 – 14.30

To 24.2. klo 17.15 – 18.15 

JIVE

Su 20.2. klo 14.45 – 15.45

To 24.2. klo 18.30 – 19.30

Opettajina Minna Tanttu ja Markku Luttinen

TERVETULOA MUKAAN!

Hinta: Yksi tanssi 2 x 60 min 29€, kaksi tanssia 4 x 60 min 49€  
Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, Tampere

Ilmoittaudu 18.2. mennessä!


Mitä on Latin Style?

Latin Style sarjat tarjoavat tanssinharrastajille nopean ja matalankynnyksen väylän osallistua tanssikilpailuihin mikäli jotain kokemusta latinalaistansseista jo on. Laji pohjaa tanssiurheilun vakioituihin latinalais-amerikkalaistansseihin ja Suomessa niistä kilpaillaan aluksi sooloissa yhdessä (jive) ja duoissa kahdessa (samba ja cha-cha) lajissa.

Kilpailu on muodoltaan tanssiurheilukilpailun tyylinen, sillä kilpailijat tanssivat yhtä aikaa järjestäjän valitsemaan musiikkiin.

Arvioinnissa otetaan huomioon esityksen kokonaisvaikutelma ja koreografia. Niiden lisäksi arviointiin vaikuttavat lajiteknisen osaamisen taso sekä erityisesti selkeä perusrytmiikan hallinta.

Hyvä Latin Style -esitys sisältää:

  • laadukasta tanssia
  • vahvan rytmiikan ja musiikintulkinnan
  • toimivan koreografian
  • vaihtelevan liikemateriaalin, tilan ja kuvioiden käytön
  • tanssijan vahvan kemian ja elävän ilmaisun
  • huolellisesti hiotun ja viimeistellyn esityksen

Tämä uusi kilpailusarja soveltuu erityisesti tanssiurheiluseurojen ja tanssiurheiluun erikoistuneiden tanssistudioiden/-koulujen parittomille tanssijoille. Samoin laji sopii kaikille tanssikoulujen oppilaille, jotka käyvät esim. Latino Show- tai Bailatino-tunneilla ja haluavat saada haastetta harrastukseensa harjoittelemalla tavoitteellisemmin kilpailua varten sekä kerryttää esiintymiskokemustaan!

LISÄTIETOJA kurssista tai lajista kilpailumuotona: info (at) danceactions.fi