Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Tämä sivu päivittyy ja täydentyy tarpeen mukaan.

_____________________________________________________________________________

TIEDOTE ASIAKKAILLE 27.3.

Tanssikoulun toiminnan turvaamiseksi myös me olemme raskain mielin joutuneet turvautumaan koko henkilöstöämme koskeviin lomautuksiin. Lomautukset toteutetaan siten, että opettajien lomautukset alkoivat tänään perjantaina 27. maaliskuuta. Toimistossa työskentelevän Merjan lomautus alkaa keskiviikkona 1. huhtikuuta. Ystävällisesti huomaattehan, että lomautus tarkoittaa kohdallamme käytännössä sitä, että Merja ja opettajat eivät ole tavoitettavissa lomautuksen aikana eikä heillä ole velvoitetta vastata viesteihin ym. 

Lomautusten aikana toimivat seuraavat yhteydenottokanavat:

  • Puhelin 040 735 1753 ma-ke klo 10-15
  • Sähköposti info@danceactions.fi Huomaa, että vastauksissa voi esiintyä huomattavaakin viivettä. 

Edelleenkin toivomme malttia yhteydenottoihin, koska moneenkaan kysymykseen ei vielä tällä hetkellä ole antaa tarkkoja vastauksia. Seuraattehan myös ajankohtaista sivua https://danceactions.fi/korona/, josta löytyy myös osio ”usein kysytyt kysymykset”. 

Lomautuksista huolimatta toiminta jatkuu mahdollisimman pian heti, kun lupa siihen saadaan.  Opettajat ovat varautuneet palaamaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla. 

ETÄOPETUS

  • Tämän kuluneen viikon aikana olemme kuvanneet opettajien kanssa eri lajien etäopetusmateriaalia kahden viikon ajaksi. Iso kiitos ja kunnia kaikille opettajillemme, jotka laittoivat itsensä likoon lyhyellä varoitusajalla! Meidän kaikkien tavoitteena on ennen kaikkea tuoda tanssin iloa sinne koteihin, nyt kun emme voi tavata täällä tanssikoululla. Ilmaista materiaalia on netissä paljon, mutta toivomme että tanssikoulun omien opettajien näkeminen ilahduttaa teitä erityisesti näinä vaikeina aikoina. Kun videot valmistuvat, lähetämme teille tarkat ohjeet ja linkin videoihin sähköpostitse. Jo tässä vaiheessa pyydän teitä huomaamaan, että nämä linkin ovat tarkoitettu vain teidän käyttöönne ja niiden kaikenlainen jakaminen ja kopioiminen on kielletty.
  • Tanssin jatkumista ja tanssiniloa edistetään myös some-kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa. Otathan ne seurantaan. 
  • Kokoamme myös parhaillaan tanssiaiheista linkkilistaa teidän iloksenne. 

Toivottavasti tanssiharrastus jatkuu siellä kodeissa siihen saakka, kunnes pääsemme taas yhdessä tanssimaan. Pidetään yllä mahdollisimman positiivista mieltä ja tehdään kaikki parhaamme näissä haastavissa olosuhteissa!

Ystävällisin terveisin,

Minna & Markku

Tanssikoulu Dance Actions

_____________________________________________________________________________

TIEDOTE ASIAKKAILLEMME 20.3.

Tämän hetken tiedon mukaan tanssikoulu on suljettu viranomaisten koronavirustilanteeseen liittyvien määräysten perusteella 13.4. saakka. Tauolle jäävät tunnit pyritään mahdollisuuksien mukaan pitämään myöhemmin. Miten se toteutetaan, riippuu paljon siitä, kuinka kauan tilanne jatkuu.  

Tietoomme ei ole tullut, että tiloissamme olisi ollut yhtään koronavirukseen sairastunutta henkilöä. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten määräyksiä ja tiedotamme jatkosta kotisivuillamme, uutiskirjeissä ja somekanavissamme. Seuraava tiedote lähetetään teille ensi viikolla. 

Tuodaksemme iloa synkän tilanteen keskelle pyrimme jakamaan inspiroivaa tanssisisältöä  somekanavillamme, tervetuloa seuraamaan! Haluamme nähdä myös sinun tanssivan. Voit jakaa omia videoitasi Facebookissa ja Instagramissa Muistathan silloin merkitä @danceactions ja käyttää hashtagia #danceactions. Lisäksi ensi viikolla opettajamme tuottavat myös muuta sisältöä teidän iloksenne. Kokoamme mm. linkkilistaa erilaisista tanssitunneista ja harjoitteista, joita kannattaa nyt tauon aikana hyödyntää.  

Toimistomme palvelee edelleen arkisin 10 – 14, mutta toivomme malttia yhteydenottoihin, koska moneenkaan kysymykseen ei vielä tällä hetkellä ole antaa tarkkoja vastauksia. Seuraathan myös nettisivuamme https://danceactions.fi/korona/ , josta löytyy mm. osio “usein kysytyt kysymykset”. 

Tässä yhteydessä haluamme kiittää teitä oppilaitamme ja vanhempia saamistamme tsemppiviesteistä sekä ymmärtävästä suhtautumisesta tähän täysin ennenkokemattomaan tilanteeseen. Pidetään positiivisuutta ja tanssin iloa yllä kotona ja luonnossa niin paljon kuin se tässä tilanteessa on mahdollista! 

Ystävällisin terveisin, 

Tanssikoulu Dance Actionsin koko henkilökunta 

_____________________________________________________________________________

TIEDOTE ASIAKKAILLEMME 13.3.

Hallitus on suositellut harrastustoiminnan rajoittamista taistelussa koronaviruksen leviämistä vastaan. Tämän johdosta olemme tänään päättäneet noudattaa suositusta omalta osaltamme ja laittaa tanssikoulun tunnit tauolle toistaiseksi jo tästä päivästä alkaen ainakin 22.3. asti. Seuraamme tarkasti viranomaisten virallisia ohjeita ja pyrimme käynnistämään toiminnan taas heti kun se on mahdollista. Tauolle jäävät tunnit pyritään mahdollisuuksien mukaan pitämään myöhemmin. Tiedotamme asiakkaitamme sähköpostitse ja myös nettisivujemme ajankohtaista osioon päivitellään ajankohtaiset tiedot tilanteen etenemisestä.

Päätös on ollut raskas ja toivomme, että me kaikki pääsemme pian taas rakkaan lajimme tanssin pariin. Terveys on kuitenkin tärkein tärkeintä ja yhdessä kamppailemme tautia vastaan. 

Voimia kaikille näinä vaikeina aikoina, pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!  

Surullisin terveisin,

Tanssikoulu Dance Actions

_____________________________________________________________________________

TIEDOTE 12.3.

Tanssikoulu Dance Actionsin tunnit pidetään normaalisti tänään torstaina 12.3. Tunneille voi tulla, jos on täysin terve eikä ole saapunut epidemia-alueelta kahden viikon sisällä.


Tiedotamme oppilaita ja vanhempia jatkosta huomenna perjantaina 13.3.2020.


Hallituksen tänään antaman ohjeistuksen mukaisesti tanssikoulun kevään oppilasnäytökset 2.-3.5. on peruttu.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET VASTAUS
Miten toimin erääntyneen laskun kanssa? Tunteja pyritään jatkamaan niin pian kun se on mahdollista. Toimintamme kannalta on tärkeää, että asiakas maksaisi tässäkin tilanteessa maksut ajallaan, mutta asiakkaan pyytäessä voimme lykätä maksupäivää 15.4. saakka.
Korvataanko jo maksettuja tunteja?Tunteja pyritään jatkamaan niin pian kun se on mahdollista. Tiedotamme asiakkaitamme heti, kun on tiedossa tauon lopullinen pituus. Vasta tämän jälkeen pystymme varmistamaan toimintatavat.
Jatketaanko 10 kerran korttien voimassaoloaikaa? Olemme päättäneet jatkaa kaikkien kevätkaudella 2020 ostettujen 10 kerran korttien voimassaoloaikaa vuoden 2020 loppuun. Kortti on siten hyödynnettävissä  myös tulevalla syyskaudella. Sinun ei tarvitse olla erikseen yhteydessä toimistoon asiasta.
Tanssin kilparyhmässä, jatkavatko ryhmät toimintaansa?Myös kilparyhmät jatkavat toimintaansa nykyisillä kokoonpanoilla heti kun se on mahdollista. Kevään kaikki tanssikilpailut on siirretty myöhempään ajankohtaan tänä vuonna. Kun SM/IKM-kilpailujen uudet ajankohdat selviävät ja tiedämme milloin pääsemme jatkamaan tanssitunteja, voimme suunnitella loppukauden harjoitusohjelman.