Kevätkausi alkaa!

Tanssikoulun kevätlukukausi starttaa tiistaina 7.1.2020

Nyt on erinomainen aika myös uusien oppilaiden aloittaa tanssiharrastus! Muistathan, että meillä on uusille asiakkaille ilmainen tutustumiskerta, joten voit huoleti tulla tutustumaan haluamaasi tuntiin ja opettajaan ennen sitoutumista.

Kuinka toimin, jos haluan tulla tutustumiskäynnille?

Ilmoittaudu tunnille, johon haluat tulla tutustumaan tanssikoulun Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Käy tutustumiskäynnillä tunnilla, jolle olet ilmoittautunut. Jos haluat jatkaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Saat laskun kevätlukukaudesta tai 10-kortista sähköpostiisi. Jos jostain syystä et halua jatkaa, niin peru paikkasi kirjallisesti viikon sisällä sähköpostilla osoitteeseeen laskutus(at)danceactions.fi, niin sinulle ei tule mitään kuluja käyntikerrasta.

Lue lisää käytännöistämme tanssikoulun yleisistä säännöistä. Löydät ne täältä.

Mikä on minulle oikea taso?

Tuntitasojemme kuvaukset löytyvät täältä.

Tarkkaa kuvausta tasosta on vaikeaa antaa, koska tunnit aina muotoutuvat myös ryhmän tanssijoiden ja opettajan mukaan. Parhaiten taso selviää, kun tulet rohkeasti kokeilemaan! Ryhmää voi helposti vielä vaihtaa, jos taso osoittautuu liian haastavaksi tai liian helpoksi. Opettajamme auttavat myös mielellään oikean ryhmän löytymisessä.


POIKKEUKSET Kauden aloituksessa!

  • Hämeenkyrö tiistaitunnit alkavat vasta 14.1. 
  • Pirkkala, Pirkan Pirtti tunnit alkavat keskiviikkona 15.1. ja torstaitunnit 16.1.
    (Nuolialan päiväkodin perjantaitunnit alkavat normaalisti 10.1.)

Viikon vinkki asiakkaillemme! Suosittelemme lataamaan  HOBIVER -sovelluksen omasta sovelluskaupasta. Sovelluksesta löydät oman kurssikalenterin ja kaikki tulevat tunnit.