Kevätkausi alkaa!

Mukavia uutisia!

Pääsemme käynnistämään kevätlukukauden asteittain 11.1. alkaen.


LASTEN JA NUORTEN TUNNIT
Aloitamme suurimman osan lasten ja nuorten tanssitunneista ensi viikolla. Lasten ja nuorten tanssitunnit käynnistyvät muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta 11.1. alkaen. (Poikkeuksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti. Oppilas voi tarkastaa ryhmän tunnit myös ilmoittautumisjärjestelmästä.) 

AIKUISTEN TUNNIT
Yli 20-vuotiaiden ryhmät ja perhetanssitunnit voidaan tämän hetken tietojen mukaan aloittaa 18.1. Koronanyrkki kokoontuu seuraavan kerran ensi tiistaina, silloin toivomme saavamme asiasta selkeää lisätietoa. Tällä hetkellä rajaamme rajaamme aikuisten ryhmien paikat ilmoittautumisjärjestelmässä 9 henkilöön, mutta vapautamme paikkoja heti kun rajoitukset sen sallivat. Ethän siis lannistu, jos ryhmä on täynnä, vaan ilmoittaudu jonoon. Näin pääset ryhmään heti, kun tilanne sen sallii. 

TOIMITAAN YHDESSÄ VASTUULLISESTI
Kaikki syksyltä tutut korona-ajan ohjeet huomioidaan edelleen, jotta tanssiminen olisi kaikille mahdollisimman turvallista. Ohjeet löytyvät täältä: https://danceactions.fi/poikkeusajan-ohjeistusta-paivitetty ja päivittyvät tarpeen mukaan. Ryhmäkoot ovat vallitsevan tilanteen vuoksi normaalia pienemmät, joten varaathan paikkasi ajoissa.

KIITOS!
Pahoittelemme kovasti tätä osittain sekavaa tilannetta ja ryhmien eriaikaista alkamista. Kiitos kaikille asiakkaillemme ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä – yhdessä tästä selvitään! Tilanne on ollut pitkään hyvin haastava, mutta olemme innoissamme, että pääsemme pian tanssimaan taas yhdessä!