Kevään 2019 tapahtumia, joissa Dance Actionsin tanssijoita on mukana

 

Hienoja uutisia alkuvuodelle! Tanssikoulun ryhmiä on valittu tänä vuonna järjestettäviin Kajaani Tanssii – Uudet tanssit -koreografiakatselmukseen sekä Kuopio Tanssii ja Soin Tanssioppilaitokset On Stage -tapahtumaan.

 

Kajaani Tanssii – Uudet tanssit 8.-10.2.

Dance Actions Motion ja Dance Actions Kids -ryhmät valikoituivat 171 koreografian joukosta 42 valitun joukkoon 8.–10.2. järjestettävään Kajaani Tanssii – Uudet tanssit -tapahtumaan. Tapahtumassa ryhmät pääsevät esittämään uusia koreografioita ja parhaat esitykset palkitaan rahapalkinnoin. Motion esiintyy Sanna-Mari Karingin koreografialla Class of 1943 ja Kidsit Kerttu Peiposen ja Mira Ahon koreografialla Sweet Dreams.
 

Kuopio Tanssii ja Soi – On Stage 12.-14.6.

Dance Actions Show Kids Mini -ryhmä on valittu mukaan Kuopio Tanssii ja Soin Tanssioppilaitokset On Stage -tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään yhdeksättä kertaa 12.-14. kesäkuuta. Tapahtumassa ryhmät pääsevät esiintymään festivaaliyleisölle ja saavat palautetta Jorma Uotisen johtamalta raadilta. Show Kids Mini -ryhmä esiintyy Kerttu Peiposen ja Mira Ahon koreografialla Yee-haw! perjantaina 14.6. klo 15 alkavassa esityksessä.