Kesäkuun tanssileirit

Järjestämme jälleen suositut Dance Actions -tanssileirit kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla Tampereella.

1.-5.6.

Leiri 1: Tampere, 7-13 v. sekataso

8.-12.6.

Leiri 3: Tampere, 7-10 v. alkeet & perustaso
Leiri 4: Tampere, 11-16 v. sekataso

Tanssileirit järjestetään tanssikoulun tiloissa Tampereella (Pyhäjärvenkatu 1 C). Leirin järjestetty ohjelma on joka päivä klo 9-16. Lapsen voi tuoda klo 8 ja haku tanssikoululta viimeistään klo 17. Ohjelmassa on tanssitunteja (esim. showtanssi, hip hop, disco, jazz), pelejä, ulkoilua ja muuta mukavaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet, aikaisempaa tanssitaustaa ei välttämättä tarvita. Leirit ovat myös oiva paikka tutustua eri tanssilajeihin ja eri opettajiin. Tarvittaessa leiriläiset jaetaan ikä- ja tasoryhmiin. Leirin ohjaajina toimivat tanssikoulun opettajat.

Sovellamme tanssikoulussa hallituksen, terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön antamia ohjeita. Pyrimme erilaisilla järjestelyillä huolehtimaan, että tanssileirille tulo olisi mahdollisimman turvallista sekä oppilaille että henkilökunnalle tässä vallitsevassa koronatilanteessa. Opetus suunnitellaan poikkeusolot huomioiden ja niin, että lähikontakteja leirillä ja tanssitunneilla vältetään. Leirin lounas syödään tanssikoulun tiloissa.


HINTA

Hintaan 198 € sisältyy tanssitunnit (4x45min/päivä), leirin muu ohjelma, lounas ja välipala. Leiri on päiväleiri, ei sisällä majoitusta.

Varmista ajoissa paikkasi kesän kivoimmalla tanssileirillä!

Ilmoittaudu tästä!

Elokuun tanssileirit 3.-7.8.

Elokuussa järjestämme myös keskitason ja edistyneen tason sekä kilparyhmien tanssijoille suunnatun tanssileirin! Lisätiedot tästä leiristä myöhemmin.