Haku erikoiskoulutusryhmiin kaudelle 2016-2017

Tanssikoulu Dance Actionsin erikoiskoulutus- ja kehitysryhmät kaudelle 2016-2017

Tanssikoulun ek-ryhmät on tarkoitettu aktiivisille ja motivoituneille tanssinharrastajille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti useamman kerran viikossa, esiintyä sekä osallistua erilaisiin tanssitapahtumiin ja –kilpailuihin. Erikoiskoulutusryhmässä tanssiminen vaatii sitoutumista ja ehdottomasti säännöllistä läsnäoloa tunneilla ja harjoituksissa, mutta se myös antaa vastineeksi paljon. Ryhmässä on mukavampi treenata, tanssitekniset taidot ja ilmaisu kehittyvät nopeasti. Ryhmän omien viikkotuntien lisäksi useimpien ryhmien ohjelmaan kuuluu valinnaisia tanssitunteja sekä leiri- ja teemapäiviä viikonloppuisin.

LAPSET:

Dance Actions Kids (showtanssin muodostelmajoukkue)

Dance Actions Kids on tanssikoulun showtanssin muodostelmajoukkue, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella v. 2006 syntyneitä tai sitä nuorempia. Ryhmään valitaan tanssijat pääsykokeiden kautta. Ryhmän vastuuopettajina ja -koreografeina toimivat Mira Aho ja Kerttu Peiponen. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa: Tampereen keskustan toimipisteessä maanantaisin ja Nekalan studiolla lauantaisin. Lisäksi ryhmän tanssijoilta edellytetään osallistumista vähintään kolmanteen vapaavalintaiseen viikkotuntiin tanssikoulun muusta tarjonnasta. Ryhmän kilpailullinen päätavoite on showtanssimuodostelma lasten ikäkausimestaruuskilpailuissa keväällä 2017. Jos hakija ei tule hyväksytyksi DA Kidseihin, hänellä on mahdollisuus päästä Showkids mini-ryhmään.

ShowKids mini

”Matalamman kynnyksen” – kehitysryhmä alle 11-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmän päälaji on showtanssi ja se kokoontuu maanantaisin Tampereen keskustan studiolla ja lauantaisin Nekalan studiolla. Ryhmän vastuuopettajina ja -koreografeina toimivat Mira Aho ja Kerttu Peiponen. Ei pääsykoetta, etukäteisilmoittautumiset ja tiedustelut: mira.aho(at)danceactions.fi

Dance Actions Street Kids (katutanssin muodostelmajoukkue)

Street Kids on tanssikoulun lasten hip hop muodostelmajoukkue, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella v. 2006 syntyneitä tai sitä nuorempia. Ryhmään valitaan tanssijat koetanssin kautta. Street Kidsit harjoittelevat syyskaudella torstaisin Kangasalla Omenatarhan päiväkodilla (Street Kids tekniikkatreeni­tunti) ja perjantaisin Nekalan studiolla (Street Kids muodostelmatunti). Ryhmään valittu tanssija voi käydä torstain Kangasalan tunnin sijaan jollain muulla hip hop tunnilla esim. Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Lempäälässä tai Tampereella, jos treenaaminen Kangasalla ei onnistu. Street Kidseillä tulee olla vähintään kaksi hip hop tuntia viikossa, joista toinen on oltava kaikilla ryhmän jäsenillä perjantain Nekalan muodostelmatunti. Ryhmän vastuuopettajana toimii Kerttu Peiponen. Ryhmän kilpailullinen päätavoite on hip hop muodostelma lasten ikäkausimestaruuskilpailuissa keväällä 2017.

Street Kids minit

”Matalamman kynnyksen” – kehitysryhmä alle 11-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmän päälaji on hip hop ja se kokoontuu  perjantaisin Nekalan studiolla. Lisäksi oppilaan tulee valita vähintään yksi lisätuntia tanssikoulun muusta tarjonnasta. Ryhmän opettajan toimii  Kerttu Peiponen. Ei pääsykoetta, tiedustelut: kerttu.peiponen(at)danceactions.fi

 

JUNIORI- JA NUORISOIKÄISET SEKÄ YLI 16 VUOTIAAT:

Dance Actions Juniors (showtanssin muodostelmajoukkue)

Dance Actions Juniors on tanssikoulun showtanssin muodostelmajoukkue, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella 2002-2005 syntyneitä. Ryhmään valitaan tanssijat pääsykokeiden kautta. Ryhmän koko on 16-24 tanssijaa ja yksi ryhmän kilpailullisista tavoitteista on showmuodostelma Performing Arts SM-kilpailuissa kesäkuussa 2017. Ryhmä aloittaa kauden koreografia- ja ek-leirillä 1.-5.8. ja sen jälkeen harjoittelee koko kauden Tampereen keskustan studiolla kerran viikossa (ke) . Lisäksi oppilaan tulee valita vähintään kaksi lisätuntia tanssikoulun muusta tarjonnasta. Ryhmän vastuuopettajina ja -koreografeina toimivat Joel Alalantela ja Kerttu Peiponen.

DA showdancers

Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä tanssijana motivoituneessa seurassa ja tavoitteena on myös esiintyä ja osallistua erilaisiin tanssitahtumiin ja -kilpailuihin. Ryhmän vastuuopettajana toimii Kerttu Peiponen. Ryhmään valitaan tanssijat koetanssin kautta. Opetuksessa keskitytään tanssitekniikan opiskeluun, kehonhuoltoon ja monipuolisiin tanssisarjoihin. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa ja lisäksi oppilas valitsee vähintään yhden muun tunnin tanssikoulun tarjonnasta.

DA Spovers – Ylöjärven EK

Ylöjärven oma ek-ryhmä, joka kokoontuu ryhmänä kaksi kertaa viikossa. Lisäksi oppilaan tulee valita vähintään yksi lisätunti tanssikoulun muusta tarjonnasta. Ryhmään valitaan tanssijat pääsykokeiden kautta. Ryhmän tavoitteena on monipuolinen ja pitkäjänteinen tanssitreenaaminen. Teknisten asioiden lisäksi tanssillinen ilmaisu kehittyy erilaisten luovien harjoitteiden avulla. Tunneilla yhdistyvät showtanssin lisäksi jazz- ja nykytanssitekniikat. Opettajina toimivat Sini Vainio ja Mira Aho.

Dance Actions Motion (aikuisten showtanssin muodostelmajoukkue)

Dance Actions Motion on tanssikoulun aikuisten yli 16 v. showtanssin muodostelmajoukkue. Ryhmään valitaan tanssijat pääsykokeiden kautta. Ryhmän koko on 14-24 tanssijaa ja ryhmän kilpailullinen päätavoite on showmuodostelma Performing Arts SM-kilpailuissa kesäkuussa 2017. Ryhmä harjoittelee koko kauden Tampereen keskustan studiolla kerran viikossa. Lisäksi oppilaan tulee valita vähintään kaksi lisätuntia tanssikoulun muusta tarjonnasta. Ryhmän vastuuopettajana ja -koreografina toimi kaudella 2016-17 Henna-Riikka Seima.

FlowFlakes

FlowFlakes on tanssikoulun vuodesta 2014 toiminut ek-ryhmä, johon haetaan ensi kaudelle useampaa uutta, vähintään 12 vuotta täyttänyttä tanssijaa. Ryhmän päätanssilajit ovat show-, jazz- ja nykytanssi. Ryhmän vastuuopettajina ja -koreografeina toimivat Lotta Kaarla ja Sanna-Mari Karinki. Tulevan vuoden aikana ryhmän tanssijat kehittävät teknisiä ominaisuuksiaan, ilmaisuaan ja tutustuvat tanssiin taiteena. Ryhmä tulee osallistumaan kilpailuihin sekä erilaisiin tanssitapahtumiin ohjaajien valintojen mukaan. Ryhmä treenaa yhdessä kahdesti viikossa (ma + la) ja sen lisäksi tanssija valitsee vähintään kaksi tanssituntia tanssikoulun muusta tarjonnasta.

Artimals

Artimals on tanssikoulun vuodesta 2013 toiminut ek-ryhmä, johon täydennyshaussa haetaan ensi kaudelle uusia, vähintään 14 vuotta täyttäneitä tanssijoita. Ryhmän päätanssilajit ovat show-, jazz- ja nykytanssi. Ryhmän vastuuopettajina ja -koreografeina toimivat Lotta Kaarla ja Sini Vainio. Tulevan vuoden aikana ryhmän tanssijat kehittävät teknisiä ominaisuuksiaan, ilmaisuaan ja tutustuvat tanssiin taiteena. Ryhmä tulee osallistumaan kilpailuihin sekä erilaisiin tanssitapahtumiin ohjaajien valintojen mukaan. Ryhmä treenaa säännöllisesti yhdessä kahdesti viikossa (ma + ke) ja sen lisäksi tanssija valitsee vähintään kaksi muuta tanssituntia tanssikoulun muusta tarjonnasta.

Street / Hip Hop kehitysryhmä

Street kehitysryhmä koostuu 10-15 v. pojista ja tytöistä ja se kokoontuu Tampereen studioilla kahdesti viikossa. Ryhmässä treenataan erityisesti hip hoppia, mutta myös muita katutanssilajeja. Ryhmään ei ole pääsykoetta, mutta osallistujilta edellytetään aikaisempaa tanssiharjoittelua sekä motivaatiota ja halua kehittyä tanssijana monipuolisesti.

Disco kehitysryhmä

Disco on nopeutta, voimaa ja notkeutta vaativa sähäkkä tanssilaji. Ryhmä tähtää discotanssin aktiiviseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun. Kehitysryhmään voivat hakea kaikki yli 12 vuotiaat (myös 16+) aktiivisesti ja monipuolisesti tanssia harrastaneet tanssijat, joilla on halu kehittyä ja tähdätä mahdollisesti myös discotanssin kilpailuihin. Ryhmän tanssijoilta edellytetään jo hyvää oman kehon tuntemusta ja fyysistä kuntoa sekä ennen kaikkea asennetta! Ryhmän valmentajana toimii Manu Uimi.

Latin Actions

Latin Actions on tanssikoulun Latinoshown erikoiskoulutusryhmä. Ryhmän tanssijoilta edellytetään vankkaa aikaisempaa pohjaa latinalaistansseista. Ryhmän vastuuopettajina ja -koreografeina toimivat Minna Tanttu ja Markku Luttinen. Tiedustelut: minna.tanttu(at)danceactions.fi

 

KOETANSSIT 2016  

Pääsykoe 1: Dance Actions Kids, lapset v. 2006 syntyneet tai sitä nuoremmat 

Torstaina 26.5. klo 18.00 – 19.15, ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.30 – 17.50

Paikka: Dance Actions Nekalan studio, Mäntyhaantie 2, 33800 Tampere

 

Pääsykoe 2: Dance Actions Juniors v. 2002- 2005 syntyneet tanssijat 

Maanantaina 30.5. klo 17.30 – 18.30, ilmoittautuminen paikan päällä klo 16.45 – 17.20

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

 

Pääsykoe 3: Dance Actions Street Kids, lapset v. 2006 syntyneet tai sitä nuoremmat 

Tiistaina 24.5. klo 18.00 – 19.15, ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.30 – 17.50

Paikka: Dance Actions Nekalan studio, Mäntyhaantie 2, 33800 Tampere

 

Pääsykoe 4: DA Spovers, Ylöjärven oma erikoiskoulutusryhmä, v. 2005 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat

Tiistaina 31.5. klo 19.00 – 20.00, ilmoittautuminen paikan päällä klo 18.30 – 18.50

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

 

Pääsykoe 5: DA Showdancers v. 2005 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat 

Tiistaina 14.6. klo 17.00 – 18.00, ilmoittautuminen paikan päällä klo 16.30 – 16.50

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

 

Pääsykoe 6: Artimals täydennyshaku 

Maanantaina 8.8. klo 18.00 – 19.00, ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.30 – 17.50

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

 

Pääsykoe 7: FlowFlakes täydennyshaku

Torstaina 11.8. klo 17.30 – 18.30, ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.00 – 17.20

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

 

Pääsykoe 8: Dance Actions Motion

Torstaina 18.8. klo 17.30 – 18.30, ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.00 – 17.20

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

 

Valintakokeet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille riippumatta siitä ovatko he nykyisiä Dance Actionsin oppilaita vai ei. Koetanssitilaisuus on ilmainen. Toivomme, että hakijalla olisi ryhmästä riippuen vähintään 1-3 vuoden kokemus tanssista, mutta tärkeintä on asenne eli halu ja motivaatio kehittyä tanssijana. Kaikki liikunta- ja tanssitausta on eduksi. Valintakoetta varten ei tarvitse valmistella mitään etukäteen. Valintatilaisuus on normaali tanssitunti, sisältäen erilaisia tanssijan taitotasoa mittaavia perusharjoituksia sekä koreografia-osuuden. Varaudu, että pääsykoe saattaa venyä ilmoitetusta ajasta.

Pääsykokeissa olleille ilmoitetaan valinnoista sähköpostilla.