Hae mukaan uuteen Dance Actions Street Kids ryhmään!

danceactions-lajikuvat-7-FINAL

Hae mukaan uuteen DANCE ACTIONS STREET KIDS -ryhmään!

Mukaan voivat hakea kaikki street-lajeista, kilpailemisesta ja esiintymisestä kiinnostuneet alle 11 v. tanssijat. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille ja sitä nuoremmille, mukaan ryhmään otetaan enintään 24 tanssijaa.

Koetanssit Street Kids ryhmään pidetään maanantaina 8.6. Dance Actions City studiolla, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1 C, klo 17.30-19.00. Koetanssitilaisuus on ilmainen. Mukaan tarvitset rennot tanssivaatteet, kengät, juomapullon ja paljon iloista tanssifiilistä! Dance Actions Street Kids –ryhmään voivat hakea kaikki reippaat -05 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. Toivomme, että tanssitaustaa (ainakin hiphop/breakdance) löytyy entuudestaan ja hakijalla on halu kehittyä ja treenata tavoitteellisemmin. Koetanssitilaisuus on tavallinen tanssitunti, jossa tanssitaan yhdessä monipuolisia hip hopin harjoitteita, tanssisarjaa ja lisäksi kerrotaan tanssijoille, millaista on olla mukana kisaryhmässä. Valinnoista ilmoitamme vanhemmille sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Street Kids ryhmässä keskitytään tavoitteellisempaan ja aktiivisempaan tanssin harrastamiseen. Tässä ryhmässä tanssija on osa tiivistä ryhmää, jossa jokainen tanssija on tärkeä osa kokonaisuutta. Ryhmä osallistuu toukokuussa 2016 Oulussa järjestettäviin lasten Disco & Street & Performing Arts ikäkausimestaruus kilpailuihin, hip hop muodostelma –sarjaan. Ryhmä hakee mukaan myös erilaisiin tanssikatselmuksiin ja –tapahtumiin.

Street Kidsit harjoittelevat syyskaudella torstaisin Kangasalla Omenatarhan päiväkodilla klo 18.00-19.00 (Street Kids tekniikkatreenitunti) ja perjantaisin Nekalan studiolla (Mäntyhaantie 2) klo 18.15-19.15 (Street Kids muodostelmatunti). Ryhmään valittu tanssija voi käydä torstain Kangasalan tunnin sijaan jollain muulla hip hop tunnilla esim. Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Lempäälässä tai Tampereella, jos treenaaminen Kangasalla ei onnistu. Street Kidseillä tulee olla vähintään kaksi hip hop tuntia viikossa, joista toinen on oltava kaikilla ryhmän jäsenillä perjantain Nekalan muodostelmatunti. Lisäksi ryhmällä on leiripäiviä keskustan studiolla 2-3 kertaa kauden aikana. Ryhmän opettajana toimii Kerttu Peiponen.

Tule rohkeasti mukaan, asenne ratkaisee!

Lisätietoja koetansseista ja ryhmästä:

kerttu.peiponen@danceactions.fi

Dance Actions Street Kids koetanssit

 

HUOM! RYHMÄÄN VIELÄ TÄYDENNYSHAKU

TIISTAINA 4.8. KLO 18.30 – 19.30

Dance Actions Cityllä (Pyhäjärvenkatu 1C, Tre)