Hae mukaan aikuisten Performing Arts kilparyhmään!

DANCE ACTIONS MOTION

HAKUTUNTI MAANANTAINA 22.6 KLO 20.00 – 21.00

Hakutunti pidetään Dance Actions Cityllä osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1 C, 33200 Tampere. Hinta 10 €, maksetaan paikan päällä ennen koetanssia. HUOM! Koetanssiin ilmoittaudutaan etukäteen! Ilmoittaudu viimeistään ke 17.6. mennessä. Koetanssiin voidaan ottaa rajoitusten vuoksi rajoitettu määrä, joten on tärkeää että ilmoittaudut ajoissa.

Ilmoittaudu tästä!

Kuka voi hakea mukaan kilparyhmiin?
Kilparyhmiin hakijoilta edellytetään aiempaa tanssin harrastamista ja kaikki liikunta- ja tanssitausta on eduksi. Kilparyhmiin hakijoilla tulee olla jo hyvä tanssitekninen taitotaso. Kaikista tärkeintä on kuitenkin oikea asenne sekä vahva motivaatio. Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi ja tanssijoilta edellytetään säännöllistä ja aktiivista osallistumista harjoituksiin.

__________________________________________________________________________

Tanssikoulu Dance Actionsin kilparyhmät sopivat tanssijoille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja ovat valmiita työskentelemään määrätietoisesti ryhmän yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Ryhmän omilla tunneilla harjoitellaan koreografia, jolla kilpaillaan erilaisissa tanssitapahtumissa. Kilparyhmien kauden päätavoite on FDO:n (Finnish Dance Organization) SM-kilpailut. Kaikki kilparyhmien valmentajat ja koreografit ovat kokeneita tanssin ammattilaisia.

DANCE ACTIONS MOTION

Dance Actions Motion on tanssikoulun aikuisten yli 16 v. showtanssin muodostelmajoukkue. Mukaan voidaan ottaa kilpailusääntöjen puitteissa myös muutama tätä nuorempi tanssija. Ryhmä harjoittelee Tampereella kaksi kertaa viikossa. Lisäksi oppilas valitsee vähintään yhden vapaavalintaista tekniikkatunnin tanssikoulun lukujärjestyksestä. Erikoistapauksissa myös muu vastaava harjoittelu voidaan katsoa hyväksi. Ryhmän vastuuopettajana ja -koreografina toimii Sanna-Mari Karinki.