Commercial Dance 30+ -lyhytkurssi aikuisille!

 
Huhti-toukokuussa Even aikuisten yli kolmekymppisten lyhytkurssisarja saa jatkoa!

Järjestämme kolmena peräkkäisenä perjantaina 26.4. alkaen klo 20-21 kolmen kerran Commercial Dance 30+ -lyhytkurssin. Kurssi on matalan kynnyksen kurssi aikuisille. Commercial Dancessä yhdistellään eri tanssityylejä, laji pohjautuu kuitenkin pääasiassa katutansseihin. ”Come” ottaa vaikutteita musiikkivideoissa ja konserttilavalla tanssivista taustatanssijoista.


Ilmoittaudu viimeistään 23.4. mennessä:

Ilmoittaudu lyhytkurssille!

 

Mikä on yli kolmikymppisten lyhytkurssisarja?
Kurssisarjaan kuuluvat jo-järjestetyt Street 30+ ja Dancehall Queen Style 30+, jotka ovat aikuisille suunnattuja lajiin ja sen alkeisiin/perustekniikoihin pureutuvia kursseja. Tunneilla tehdään myös koreografiaa. Vuosi sitten järjestetyn Street 30+ kurssin myötä on muodostunut myös viikkotunnit kyseisestä lajista. Viikkotunnit on järjestetty DA Cityllä ja niille on varmasti luvassa jatkoa myös tulevalla syyskaudella 2019 😉 Lyhytkurssisarjakin saa mahdollisesti jatkoa jo ennen kesää, joten pysy kuulolla! 🙂


Aika: perjantait 26.4.-10.5.2019 klo 20-21

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1 C, 33200 Tre
2. kerros, sali 1.

Hinta/hlö: 39 € / 3×60 min

Tarvikkeet: Tunnille et tarvitse mukaan kuin rennon mielen, rennot vaatteet ja sisälenkkarit!


OPETTAJA: Evaleena ”Eve” Vuorenmaa

Evaleena on opettanut Dance Actionsilla street-lajeja ja showtanssia vuoden 2012 alusta lähtien. Hän kouluttautuu jatkuvasti ja tuo tunneilleen uusimmat tuulet maailmalta. Evaleena alias JaMami on myös tamperelaisen dancehall- ja streetryhmän JaMam´s Catsien perustaja, koreografi ja vetäjä.