Aloita uusi tanssikausi vauhdikkailla tiiviskursseilla!

Disco!

Janina Ilkka

Keskiviikkona 2.8. klo 17.15 – 18.45

janina_Ilkka

Jo tanssia harrastaneille!

Janina Ilkka on discotanssin maailmanmestari ja kaksinkertainen Euroopanmestari! Hänellä on takanaan erittäin monipuolinen tanssitausta kilpatanssista showhun ja jazzista discotanssiin. Kansainvälisesti hän on menestynyt erityisesti ykköslajissaan Disco Dancessa. Janina on valmistunut tanssijaksi Turun Konservatoriosta vuonna 2012 ja hän on myös valmentanut oppilaitaan menestyksekkäästi SM-mitaleille asti.

Discotanssi on nopeutta, voimaa ja koordinaatiota kehittävä tanssilaji. Ominaisia tanssiliikkeitä discotanssille ovat muun muassa nopeat käsien pyöritykset ja ojennukset, vauhdikkaat askelsarjat sekä erilaiset pyörähdykset, hypyt ja poseeraukset. Nopeatempoiseen musiikkiin tanssittava discotanssi soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille.

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

Hinta: 20€/hlö

Sitovat ilmoittautumiset 1.8. mennessä: info(at)danceactions.fi

 

Latino Show!

Merja Satulehto

Lauantaina 5.8. klo 10.00 – 11.30

Merja_jalka lentääJo tanssia harrastaneille!

Merja Satulehto on pitkän linjan tanssin ammattilainen; tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja tanssituomari. Merjalla on takanaan laaja-alainen tanssitausta alkaen valiovoimistelusta jazz- ja showtanssiin. Varsinaisen kilpauransa hän on tehnyt tanssiurheilun parissa. Merjalla on mm. Suomen mestaruudet latinalaistansseissa ja 10-tanssissa sekä ammattilaisena vakiotansseissa. Nykyisin Merja toimii Oululaisen tanssikeskus Citydancen toimitusjohtajana. Suuri yleisö muistaa hänet tv:n tanssiohjelmista! Hän oli Tanssii Tähtien kanssa-ohjelman päätuomarina kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella v. 2006-2007 sekä’ ”So You think you can dance” formaatin suomalaisversion Dancen tuomarina v. 2010 ja v. 2012.

 

Paikka: Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 33200 Tampere

Hinta: 20€/hlö

Sitovat ilmoittautumiset 3.8. mennessä: info(at)danceactions.fi