Ajankohtaista asiaa – joulun aukiolot ja kevätkauden aloitus


Päivitys 21.12.

Ilmoittautuminen on auki nyt myös Tampereen ja Ylöjärven kevätkauden tunneille.


Päivitys 17.12.

Tänään 17.12. Aluehallintovirasto teki Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusta tiukemman päätöksen ja rajoitukset jatkuvatkin 17.1. asti. Kevätlukukausi siirretään näillä näkymin alkavaksi 18.1. ja jatkuu siten toukokuun loppuun.


Tiedote 16.12.

KEVÄTKAUDEN ALOITUS SIIRTYY MAANANTAILLE 11.1.

Eilen tulleen ilmoituksen mukaan koronarajoitukset jatkuvat Pirkanmaalla 10.1. asti, joten joudumme siirtämään 7.1. suunniteltua kevätkauden aloitusta. Omalta osaltamme olemme noudattaneet viranomaisten suosituksia koko pandemian ajan ja pyrkineet myös järjestämään tanssitunnit niin, että treenaaminen olisi mahdollisimman turvallista kaikille. Kolikon toisella puolella uskomme myös, että tanssilla on suunnaton vaikutus ihmisten hyvinvointiin monella tasolla, joten pidetään peukut  ja varpaat pystyssä, että tilanne alkaa pian helpottamaan ja pääsemme pian taas tanssimaan yhdessä livenä. Kevätlukukausi alkaa siis tällä tietoa maanantaina 11.1. 

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE

Kevätkaudelle tulee ilmoittautua uudestaan (paitsi kilpa- ja intensiiviryhmät). Ilmoittautuminen on jo auki seuraaville paikkakunnille: Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, ja Tampereen Nekalan studio. Ylöjärven ja Tampereen keskustan kurssien ilmoittautuminen aukeaa vielä tämän viikon aikana. 

TANSSIN ILOA PUKINKONTTIIN! 

Verkkokaupastamme https://danceactions.fi/kauppa/ voi helposti ostaa lahjakortin haluamalleen summalle. Lahjakortti käy maksuna tanssikoulun viikkotunteihin, tiiviskursseihin tai tanssileireihin. 

Lahjakortti lähetetään sähköpostilla 3 arkipäivän kuluessa tai sen voi noutaa sovittuna aikana toimistostamme Pyhäjärvenkadulta. 

Keskustan studiolla on myös rajoitettu määrä Dance Actionsin collegeja, laadukkaita Piruetin tanssitoppeja sekä DA pipoja heijastuksella ja ilman – vielä ehdit hakea pukinkonttiin! Katso alta toimiston aukioloajat. Muutkin ajat mahdollisia sopimuksen mukaan. Asioidessasi paikan päällä, muistathan turvavälit ja maskin. 

TOIMISTO 

Tanssikoulun toimisto (Dance Actions City, Pyhäjärvenkatu 1C, 3. kerros) on avoinna vielä ennen joulua seuraavasti:

To 17.12. klo 14-18

Pe 18.12. klo 13-16

La 19.12. klo 10-14

Ti 22.12. klo 13-15.30

Muuna aikana meihin voi olla yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse. 

Toimisto on kokonaan kiinni 23.-27.12. sekä 31.12.-3.1. ja 6.1. 

MUKAVAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE!