Aikuisten tanssiryhmät etsivät uusia tanssijoita!

”Oikeesti aikuisten” showtanssin kilparyhmään sekä uuteen intensiiviryhmään ollaan nyt hakemassa innostuneita ja motivoituneita aikuistanssijoita, joiden sydän sykkii tanssille!


AMARANTHS – 30+ SHOWTANSSIN KILPARYHMÄ

Amaranths on tanssikoulun aikuisten 30+ oma showtanssin muodostelmajoukkue, jossa treenataan tosissaan, mutta ei missään tapauksessa ryppyotsaisesti! Tanssijoiden tulee olla 1990 syntyneitä tai sitä vanhempia. Ryhmä tulee osallistumaan showmuodostelma aikuiset 2 – sarjaan Performing Arts IKM-kilpailuissa lokakuussa 2021 ja mahdollisesti muihin ryhmän kanssa yhdessä sovittaviin tanssitapahtumiin. Ryhmä harjoittelee Tampereen keskustan studiolla kerran viikossa. Lisäksi oppilas valitsee vähintään yhden vapaavalintaisen tanssitunnin tanssikoulun muusta tarjonnasta. Vastuuvetäjänä ja ryhmän koreografina toimii tanssinopettaja Tiia Kerttula.

Treenit:
1. Keskiviikkoisin Dance Actions City klo 20.00 – 21.15 Op. Tiia Kerttula
2. Valinnainen tunti


UUTUUS! Aikuisten intensiiviryhmä

Uusi aikuisten showtanssin intensiiviryhmä keskittyy tavoitteellisen treenaamiseen ja oman tanssijuudeen kehittämiseen. Ryhmä on tarkoitettu tanssista innostuneille, motivoituneille tanssin aikuisharrastajille, jotka fyysisesti ja taidollisesti pystyvät jo haastamaan itseään myös vaikeamman liikemateriaalin parissa. Ryhmän vastuuvetäjänä toimii niin tanssi- kuin teatteripuoleltakin tuttu tanssija-näyttelijä- tanssinopettaja Emmi Kallioniemi. Intensiiviryhmä treenaa Emmin johdolla Tampereen keskustan studiolla 22.10. alkaen torstaisin klo 19.30 – 21.00


Miten pääsen ryhmiin mukaan?

Hakutunti pidetään keskiviikkona 21.10. klo 20-21 Dance Actions Cityllä osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1C (Sali 1 toisessa kerroksessa) Tilaisuus on aivan normaali tanssitunti. Tanssimisen lisäksi kuulet lisää ryhmistä, ryhmän treeneistä ja tavoitteista. Tule siis rohkeasti mukaan kokemaan tanssin hurmaa ja kuulemaan lisää Amaranthsin toiminnasta.

Jos jostain syystä et pääse kyseisenä ajankohtana paikalle, mutta haluaisit mukaan ryhmiin, tai sinulla on jotain kysyttävää ryhmistä, olethan rohkeasti yhteydessä info (at) danceactions.fi