Aikuisten 30+ kilparyhmän hakutunti 10.10.

”Oikeesti aikuisten” showtanssin kilparyhmään ollaan nyt hakemassa uusi innostuneita ja motivoituneita aikuistanssijoita, joiden sydän sykkii tanssille!

Amaranths on tanssikoulun aikuisten 30+ oma showtanssin muodostelmajoukkue, jossa treenataan tosissaan, mutta ei missään tapauksessa ryppyotsaisesti! Tanssijoiden tulee olla 1989 syntyneitä tai sitä vanhempia. Ryhmä tulee osallistumaan showmuodostelma aikuiset 2 – sarjaan Performing Arts IKM-kilpailuissa lokakuussa 2020. Ryhmä harjoittelee Tampereen keskustan studiolla kerran viikossa. Lisäksi oppilas valitsee vähintään yhden vapaavalintaisen tanssitunnin tanssikoulun muusta tarjonnasta. Vastuuvetäjänä toimii niin tanssi- kuin teatteripuoleltakin tuttu tanssija-näyttelijä- tanssinopettaja Emmi Kallioniemi.

Treenit:
1. Torstai Dance Actions City klo 19.30 – 21.00 Op. Emmi Kallioniemi
2. Valinnainen tunti

Miten pääsen mukaan?

Hakutunti pidetään torstaina 10.10. klo 19.30-21 Dance Actions Cityllä osoitteessa Pyhärjävenkatu 1C (Sali 1 toisessa kerroksessa) Tilaisuus on aivan normaali tanssitunti. Tanssimisen lisäksi kuulet lisää ryhmästä, ryhmän treeneistä ja tavoitteista. Tule siis rohkeasti mukaan kokemaan tanssin hurmaa ja kuulemaan lisää Amaranthsin toiminnasta.