6.-7.6. hakutunnit lasten ja junioreiden kauden 2020-2021 kilparyhmiin

LAUANTAINA 6.6.
Klo 14.45 – 16.00 Dance Actions Street Juniors
Klo 16.30 – 17.45 Dance Actions Street Kids

SUNNUNTAINA 7.6.
KLO 16.00 – 17.15 Dance Actions Kids 1&2
Klo 18.00 – 19.15 Dance Actions Juniors / DA Showdancers

Hakutunnit pidetään Dance Actions Cityllä osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1 C, 33200 Tampere. Hinta 10 €, maksetaan paikan päällä ennen koetanssia. HUOM! Koetanssiin ilmoittaudutaan etukäteen! Ilmoittaudu viimeistään pe 5.6. klo 10 mennessä. Koetanssiin voidaan ottaa rajoitusten vuoksi rajoitettu määrä, joten on tärkeää että ilmoittaudut ajoissa. Tarvittaessa jaamme hakijat kahteen ryhmään, joten varaudu myös muuhun kellonaikaan ja seuraa ilmoittelua.

Ilmoittaudu tästä!

——————————————————————————————-

Tanssikoulu Dance Actionsin kilparyhmät sopivat tanssijoille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja ovat valmiita työskentelemään määrätietoisesti ryhmän yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Ryhmän omilla tunneilla harjoitellaan koreografia, jolla kilpaillaan erilaisissa tanssitapahtumissa. Kilparyhmien kauden päätavoite on FDO:n (Finnish Dance Organization) SM- tai IKM -kilpailut. Kaikki kilparyhmien valmentajat ja koreografit ovat kokeneita tanssin ammattilaisia.

  • DANCE ACTIONS KIDS 1 & 2 ovat tanssikoulun lasten showtanssin muodostelmajoukkueita, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella v. 2009 syntyneitä tai sitä nuorempia.
  • DANCE ACTIONS JUNIORS & DA SHOWDANCERS ovat tanssikoulun showtanssin muodostelmajoukkueita, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella 2005-2008 syntyneitä.
  • DANCE ACTIONS STREET KIDS on tanssikoulun lasten hip hop muodostelmajoukkue, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella v. 2009 syntyneitä tai sitä nuorempia. 
  • DANCE ACTIONS STREET JUNIORS on tanssikoulun hip hop muodostelmajoukkue, jonka tanssijat ovat tulevalla kaudella v. 2005-2008 syntyneitä. 

Kuka voi hakea mukaan kilparyhmiin?
Kilparyhmiin hakijoilta edellytetään aiempaa tanssin harrastamista ja kaikki liikunta- ja tanssitausta on eduksi. Kilparyhmiin hakijoilla tulee olla jo hyvä tanssitekninen taitotaso. Kaikista tärkeintä on kuitenkin oikea asenne sekä vahva motivaatio. Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi ja tanssijoilta edellytetään säännöllistä ja aktiivista osallistumista harjoituksiin.